Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri899
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kipróbálok még egy-két beállítást, amivel növelhető az aksi kapacitása (bluetooth kikapcsolása, értesítések korlátozása stb stb), valamint beruháztam egy olyan kábelre amivel a powerbankomról is tudom tölteni az órát, így biztos nem lesz gond. -
Feri899
csendes tag
Sziasztok! Nemrégiben beruháztam egy használt Instict 1-es modellre. Az óra tökéletesen működik, viszont az aksi üzemidejét keveslem, lehet hogy már nem hozza a gyári szintet, de inkább leírom a tapasztalataimat. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ez így normális-e, vagy valóban gyengült az aksija:
Túrázásnál aktív GPS használat mellett (csak GPS üzemmódban) 8 óra útán már csak egy egység van a töltöttségi szinten, szóval szerintem 9-10 órát bírna max. Kipróbáltam az Ultratrac üzemmódot, ott 8 óra használat után 2 egységet vesztett, de így baromira pontatlan volt a GPS, vagy 6 km-rel többet számolt a valós megtett útnál.
Ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mazda topik
- GTA VI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok