- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
Ikertornyok:
Sok helyen olvastam, hogy túl nagy a crossover, féltem is, de igazából a G-Shockhoz képest még picit kicsi is.
Rendeltem alis tépőzáras nejlon szíjat, amihez adtak pöcköket is, viszont azok olyan vékonyak, hogy átjönnek a lukon, így ide használhatatlanok. Tudtok olyat ajánlani, ami megfelelően vastag és tuti jó a crossoverhez? Jó lenne tartalékba két darab.
Köszi!
-
pietrrr
aktív tag
Szuperek vagytok, köszi!
Egyre kevesebb indokot látok rá, hogy ne vegyek egy ilyen órát... -
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Instinct 2-es szériáknál van lehetőség csak simán stoppert és/vagy visszaszámlálót indítani tréning (edzés/aktivitás, nem tudom melyik a helyes kifejezés) nélkül?
Ha igen, akkor mennyire bonyolult ez a főképernyőről, hány gombnyomásból tehető meg? -
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
A crossovernek van bármi említésre méltó előnye/hátránya a kettes szériához képest (a garminpay funkción túl)?
Tetszik az analóg kar, jelenleg egy hibrid G-Shockom van, és felmerült bennem, hogy okosabbra cserélném
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest