Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
https://youtu.be/Ydjas49HfVg?t=1270
watchAz enyém még ennél lassabb. Mindegy hogy beta vagy final firmware. Régebben jobb volt egy picit. Már írtam, de leírom még egyszer. Csukló felemeléskor ha odaérek egy elágazáshoz, akkor még be kell töltenie az aktuális térkép részletet. Majd elkezdi beforgatni és még a pozícióm sem ott van ahol vagyok, hanem 10 méterekkel elcsúszva. Végül összejön, de ez szerintem ennyi pénzért ez kevés. Coros, Suunto jobb ebből a szempontból. Tegnap voltam egy rövid túrán a Suunto Race S órával. Az nem csinált ilyet. Mindig azt mutatta, amit kell. Ott más ami problémás lehet. Persze ha az életem múlik rajta, akkor várok én 2 percet is a térképre, csak mutassa, hogy merre.
Most megy vissza gariba gombok miatt. A gomb hibánál az egyik hiba az tisztán hardveres, hogy beragadnak. A másik, hogy a világítás gombra nem kapcsol be a kijelző, az inkább szoftveres gond. Mondeom ezt azért, mert van hogy egy ideje nem nyúltam az órához és amikor megnyomom a világítás gombot, hogy bekapcsoljon a kijelző, akkor nem történik semmi. Pedig hallom, hogy kattant a gomb. Majd 1-2 másodperc múlva megnyomom megint. És utána bekapcsol a zseblámpa funkció a kijelzőn, mintha kétszer egymás után gyorsan nyomtam volna meg a gombot. Ez szerintem lehet inkább szoftver gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- Konteó topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest