Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mindent kikapcsoltam a térkép megjelenítésnél (kivéve magát a térképet). Részletesség alacsonyan. Kerestem olyan térképet, amiről le van irtva minden felesleges sallang. Open Trecking Maps (itt megkértem az embert, hogy csináljon már Magyarország térképet is, most tesztelgetem), és MapRando. Ez valamit segített. De nekem úgy tűnik, ez ennyit tud. Nyomvonalasat nem próbáltam, kell a térkép.
Most kipróbálok alternatívákat. Nekem annyi kell, hogy rögzítse a tevékenységet és mutassa az előre megtervezett útvonalat a térképen. Tevékenység az kerékpározás pulzus és wattmérővel. Illetve most rövid séták az erdőben. Most mint említettem van nálam próbára egy Suunto Race S. Fényévekkel van előrébb a térkép megjelenítés. Másban meg hátrébb, igaz azok nem érdekelnek már. Semmiféle számomra felesleges metrika nem kell. Intervals.icu/Goldencheetah-n követem a terhelést a CTL/ATL/TSB alapján, de csak azért, hogy ne nyírjam ki magam. Próbálok Z2-t menni a hosszabbat megyek. Edzés programot nem követek most. Próbáltam többször, de nem nekem való, meg nem is versenyzek. Inkább csak megyek most már.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest