- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Nekem 7s van, elegánsabb is, mert nincsenek csavarok az előlapon. Ing alá befér általában, de azért magasabb egy átlag óránál. Üzemidő sem olyan rossz, de most lassan másfél év után már érezhetően gyengébb az aksi, mint az elején. Sokat használom, gps-szel is. Zuhanyzások során töltöm kb. 5 naponta.
-
_csocso_
senior tag
Ha megteheted, menj el egy üzletbe, és próbáld fel. Én első körben az akksi miatt a 7X-et szerettem volna, de túl nagynak találtam. Vékony a csuklóm, így egy picit még a 7 is nagy. De ennél rövidebb üzemidőt már nem akartam. Van itt aki 7s-t használ, és meg van elégedve vele. Az S 42mm-es szerintem még az is nyugodtan viselhető, ha megfelelő színt választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elképesztő hardveres tudás és analitikus intelligencia bújik meg a Garmin csúcsmodelljében, ám a kezelhetőséget szokni kell.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest