- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
zsamiatt #724 üzenetére
Hát, ha a forerunner 255-ömet veszem alapul + az itt olvasottakat, akkor sajnos de (mivel annál 5 gombból 4-nél megszűnt a kattanás és a gomb benyomása érzés).
Ráadásul az fr255 music a harmadik óra, kettőt (nem zenés változat) pár napon belül vissza kellett vinnem mert 💩-ik voltak,..a második után úgy voltam vele, inkább ráfizetek a zenés változatra csak már legyen vége a ping - pongozásnak amit garminékkal vívtam.
Azt hittem/reméltem, egy az elődnél jóval drágább Garmin óra minőségben sokkal jobb lesz (funkcionalitásban nem volt az elődnél se gondom, kivéve ha mondjuk egy frissítéssel valamit haza nem vágtak).Persze, az idő vasfoga majd megmutatja, hogy nekem melyik tábort pörgette a szerencsekerék, de azért egy ilyen összegű óránál....hát na, ne legyen már ilyen bosszantó hiba
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elképesztő hardveres tudás és analitikus intelligencia bújik meg a Garmin csúcsmodelljében, ám a kezelhetőséget szokni kell.
- Tempest Rising teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest