- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- LTE frekvenciák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PDA_FAN
tag
"A Garminon kívül van másmilyen óra, amire fel lehet tölteni a Turistautak térképet?"
Nem tudom, de amióta a Samsung Android Wear-es, nem kizárt, hogy van egy halom androidos app, ami a Wear-en is fut. A régebbi, Tizen oprendszeres Watch-okra van a Here We Go, annak az offline térképeit lehet Samura is letölteni. Meg rémlik, hogy mintha fizetősben volna Locus is, de lehet, rosszul emlékszem.Egyébként nekem az a tapaszalatom, hogy kosórán navigálni elég macerás, legalábbis ha eltévedek az erdőben, bármelyik irányba indulva előbb kiérek, mintsem az okosórán be tudnám gépelni az úticélt. Most Huawei GT2-m van, arra a Petal navi ki tudja küldeni a navigációs jelzéseket, de maga a navigáció a telefonon fut. Ez szerintem bőven elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő