- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A gaming tok király, erről beszéltem már miért nincs ilyen praktikus jó cucc lenne, ha árban is elfogadható.
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
35 ezer ft? Éppen akartam írni, hogy remélem nem ilyen 30k lesz az a tok, de aztán kihagytam, mondván nem lehet annyi. Hát akkor ez bizony mínusz pont marad a P40-nél.
-
7Heads Drago
veterán
Tartok tőle ez se lesz olcsó mulatság. Ebből kiindulva: [link]
Huawei P30 Wireless Charging Case felbukkant Magyarországon is, azonban ára igen borsos, tessék megkapaszkodni, kb. 35 ezer forint.
Kínából rendelve ugyanez 58 dollár egy 15W töltőpaddal együtt. [link] Töltőpad nélkül meg nem kell rá vámot, áfát fizetni.
Na de a P40-re ettől csak több lehet majd. -
juuzer
addikt
A gamer tok eléggé bejövős.
-
Predatorr
őstag
„Hajlított védőüveg”: oximoron, ne kamuzzunk már! Pont a hajlításnál törik az összes ilyen készülék gorilla glass akárhánnyal is. Ott kizárt a vásárlás.
-
jacis
nagyúr
A sima P40 esetében alapból atom gáz hogy kiadták Qi töltés nélkül. Utána meg a másik amikor kiadják a tokot ami már lehetővé teszi majd azt ami illet volna alapból belerakni. Apple féle lehúzós logika.
-
joey04
titán
nem semmi kiegészítők
-
janeszgol
félisten
Egyre jobban tetszik ez a P40 család. A gaming tok marha jó ötletnek tűnik illetve a P40-hez is a vezetékmentes töltést biztosító. Én nem vagyok a gyorstöltés híve, viszont a vezetékmentesének igen. Ennek kihagyását nagy hibának tartottam a P40 esetében.
-
törölt tag
Előbb fel kéne tölteni normálisan játékokkal az AG-t, mert eléggé karcsú a felhozatal, így ez nesze semmi fogd meg jól.
-
andor80
senior tag
Csakis az illatosított kártya a vételi pont nálam!Remélem szicsi pin totojának felrázzó illata van rajta .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest