- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Segítsetek!
Hogyan lehet Offline profilt létrehozni?
A régi fórumos módszer nem műxik. -
dunc
nagyúr
xp alatt nem müködik a program updatot kér,de az nem megy fel rá,hiába az angol cím stb.
-
Sicilian
addikt
A dobozos verzióért jobban rajongok..
-
Cobrusz
senior tag
nekem meg azt tűnt fel hogy a képen az emberkének már az i9 -e van 8mag 16szalon
-
Plebi
senior tag
válasz
CsendesMark #20 üzenetére
Javítva magam, nem euroban van annyi különbség, mivel fontban van megadva, de még így is csaknem 4000 Ft a steamhez képest.
Én is vásároltam már jópár játékot a steamen olcsón vannak jó akcióik, a múlt héten vettem a Tomb raider underworld-öt 7,49 euróért ami jó ár.
Amúgy szerintem a steam sokkal jobb rendszer mint a live, a live-ban sok a korlát, nem felhasználóbarát.. sorolhatnám.
-
Def26
félisten
Shadowrun 9.99 dollár, vagy 800 pont.
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, hogy pontosan hogyan működik a rendszer, de például nekem úgy van létrehozva az accom, hogy a magyar Windows Live ID-met adtam meg a regisztrációhoz, azután a kliens indulásakor létre kellett hoznom egy accot a magyar XBOX Live oldalon, végül az ingyenes játék letöltésekor megkérdezte a lakcímemet - és itt nem szerepelt a magyar -, ide beírtam az angol rokonét. És azóta is a magyar Windows Live ID azonosítómmal tudom elindítani a klienst, és az XBOX Live accountom is ezzel működik.
Szóval olyan keresztbe-kasul dolog, hogy szerintem még ők sem tudják követni.
-
CsendesMark
aktív tag
-
Def26
félisten
Arról nincs valami hír, hogy hivatalosan Magyarországról mikor érhető el ez a rendszer? Azért kérdezem, mert tök ugyanaz az alapja mint ennek, és ugye ha létrehoznák akkor az egyet jelentene a Magyar Live -al is.
-
Nem, ugyanis regionális árazás van itt is. Márpedig ilyen esetben banolni szoktak, ha kiderül, hogy valaki visszaél a régiók közötti árkülönbségekkel (úgy adja meg a lakcímét, hogy olcsóbb legyen a játék).
(#15) Def26: nem feltétlen derül ki azonnal, lehet, hogy csak hónapok után fogják ellenőrizni. De az is lehet, hogy eleve nem fog elfogadni egy magyar bankkártyát, ha mondjuk USA címet adtál meg.
-
Def26
félisten
Boxosoknak mondom, hogy az Xbox Live profillal tökéletesen működik. Jah, és mivel én live -on US címet adtam meg anno ezért dollárban lehet fizetni. Dirt 2 39.99 dolcsi. Mennyi ez a játék angol fontban?
-
Vistaboy
veterán
Ha a pontos adatok kellenek, látogass el a hivatalos oldalra.
-
Plebi
senior tag
A dirt 2 pl csak 15 euróval olcsóbb a live-on. Jó a steam és akciókkor vásárlok is, de az árak az 1dollár=1euro óta nagyon elszálltak.
-
Shim
őstag
Elég soványka a hír. USD? EUR? Steamhez képest hogy alakulnak az árak? Kártyás fizetésről vmi bőveben (PayPal vagy más egyéb)? DRM?
Tudom, nem bemutató cikk, de mégis... -
gabor85
őstag
Kis segítség ebben a hozzászólásban.
A linklet oldalra azzal az azonosítóval lépj fel amit használni szeretnél.. -
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Hiába akarsz magyar címet megadni, mert nem fogadja el. Az amcsit kivettem, nekem elfogadta az egyik Angliában élő rokonom címét, akivel rendszeresen levelezek, majd megbeszélem vele a dolgot. Nincs BOX-a, úgyhogy őt nem veszélyeztettem.
MOD: De mivel aligha fogok hitelkártyával venni bármit is, így kötve hiszem.
-
Én amerikai címet nem javaslok beállítani, ugyanis könnyen vezethet account banhoz, még akkor is, ha vannak megvásárolt játékok rajta. Meg úgy általában, át kéne nyálazni az EULA-t, mielőtt ilyeneket tanácsoltok.
-
BiP
nagyúr
Akkor emiatt frissített volna reggel a Win7-em valami Live cuccot?
-
"A profil létrehozásakor figyeljünk, hogy ne magyarországi lakcímet adjunk meg, helyette célszerű angol vagy amerikai címmel próbálkozni."
Lehet én csináltam vmit rosszul, de W7 alól ezt már nem tudtam megoldani.... -
nrgia
őstag
Cappella--U got 2 let to Music---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged