- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
válasz
IkszIpszilon #42 üzenetére
Annyiért nekem is! Mert annyit ér. Tán még 60-at is...
És én még az I5-t szidtam, mikor kijött, hogy nem elég innovatív. Hát... ők legalább előre innoválódnak, nem visszafelé. Ez a teló akkor lett volna S3 Mini, ha HD panellel jön, vagy legalábbis 1024*600-zal, 8Mp kamerával, és erősebb két magos procival. A 4g-t tényleg kihagyhatták volna, az még belefért volna.
De eze a 800*480 ez röhej. Pláne ha pentile...Ez így viszont csak egy nagy ábaxás. Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy hányan repülnek rá. Sajnálnám, ha sikeres lenne, mert az zöld lapot jelenten a gyártó(k)nak, hogy mehet a néphülyítés.
Amúgy az azért tetszett, hogy legalább a sajtó nem asszisztált a marketingbullshithez, és már az elejétől korrekten megmondták, hogy ez a teló olyan messze van a S3-tól mint Makó Jeruzsálemtől...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest