- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Áááá... nem akar a Samsung átverni senkit sem... áááá dehogy.... csak véletlenül ez a típusnév ragadt rajta... semmi átvágás!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
wolruf
őstag
Bíztam egy combosabb kamerában... :-/ Bár még így is esélyes következő telefonnak, csak jó ára legyen
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
ADAM1337
nagyúr
Kis javítás a cikkben "Galaxy S Advnac3" advance
Amúgy elég gáz a telefon, egy 4colon már illene 960*540-et elhelyezniük.Ez a proci mennyivel gyengébb az U8500-nál ami az xperia p és társaiban van ?
Nekem amúgy túl széles, az s2 illetve s advance formavilága jobban bejött.[ Szerkesztve ]
-
Valzor
aktív tag
Jó teló ez, csak bűn drága ahogy olvastam Akkor már inkább egy Galaxy Nexus.
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
rizso
addikt
Vagy akár az Ace2 tuningolt változata...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Cyberpunk
félisten
Alapjában véve nem lenne rossz, de kissé megszaladt a toll az árcédulán. Ennyiért szerintem megelőlegezhető neki a különösen nem ajánlott plecsni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Blyan
félisten
Semmi meglepő, szokásos Samsung flood
(#4) Flash86
Igen, úgy lett volna megérős.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Peterson_
addikt
-
sheep
addikt
a különbség annyi hogy az advance jól néz ki, elegáns, ez pedig egy szappantartó
persze ízlések és pofonok, van akinek ez jön be
hamarosan az advance is megkapja a JB-t, akkor meg már tényleg semmi különbség nem lesz csak a külső (kivéve a kicsit több ram de ez szinte észrevehetetlen átlag használatban)[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Btel
tag
Javítsatok ez van írva: Advnace....
-
xmaas
őstag
Szerintem ez nem mas mint a vasarlok megtevesztese rengeteg tudatlan ember azt fogja gondolni hogy ez tenyleg S 3 rancfelvarras amit kisebbre csinaltak kicsit es csak azert fogjak megvenni, dolgozik a marketing uthenger javaban pofatlansag semmi mas habar nincs semmi bajom Samsungal de ez egy szemet huzas
-
-
Probber
őstag
Meg akarják lovagolni az SIII sikerességét egy olyan modellel, ami a nagytesó közelébe sem ér, ráadásul egy újradobozolt Advance-ról van szó, ami ennél azért értelmesebben néz ki. Sajnos ezt sokan meg fogják kajálni...
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
arpy17
tag
Van egy csomó ismerősöm, aki azért vett érintős/okos telefont, mert azt lehet kapni a szolgáltatónál, ha nem egy fullminimál telót akarsz. Nekik jó, mert úgy néz ki, mint a nagytesó, mégsem pingpongütő, szinte hájp, és nem 160k 2 év béklyóval...
Nekünk, akik a beltartalmat nézzük először és csak aztán a külcsínt, soha nem fog szóba jönni egy ilyen. Nekünk inkább jöjjön egy akár ronda/kocka/rücskös/ujjlenyomatgyüjtő/stb készülék 8 magos procival, 10G rammal, FullHD kijelzővel, 15M-s kamerával...
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
(An)Dante
őstag
A Galaxy S Advance közel azonos méretű (1,6 milliméterrel hosszabb de 0,2 milliméterrel vékonyabb), 1 GB helyett csak 768 MB RAM-mal bír, viszont a processzora gyorsabb, az előlapi kamerája 1,2 megapixeles, és 260 euróért is elvihető. A Galaxy S III mini ha valóban 400 eurós áron kezd, akkor túl nagy sikerre nem számíthat.
Amúgy az új dizájn részben az Apple pereknek köszönhető.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
Kasya
nagyúr
Igy kell a nevvel eladni a telefont. Kerdes, ez az aran mennyire fog majc meglatszani.
Off - utolso mondatbol egy gramm szo hianyzik.
-
littlelion21
addikt
Erről a SoC-ről meséljen már valami hozzáértő.
-
ChipKng
aktív tag
Samsung, ezt jol elb@sztad! Ugy latszik a marketingesek a HTC tajekarol erkeztek...
2B OR NOT 2B that is FF
-
Peterson_
addikt
válasz Cyberpunk #16 üzenetére
Pontosan erről van itt szó.
Aki olyan hülye hogy nem néz utána, az meg is érdemli...
Most ezen a megtévesztésen lovagoltok, de komolyan...még a dilettáns is tud számolni:
2 mag az nem 4.
A kijelző sem HD.
Akkor SIII kicsiben?
-Nem...[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
félisten
Méghogy a Samu az almát másolja... Chö...
Saját magát másolja.Ha már ennyi féle modell van, akkor kérnék szépen egy telefont a következő paraméterekkel:
- 3,7 colos, 960x540-es felbontású kijelző
- 2 magos Cortex A9 - 2*1GHz
- 1GB Ram
- 5000mAh akksi - lehet felőlem 15mm vastag, és 200g.
- lekerekített forma
- időtálló burkolatígy még vennék is Samu telefont.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
V.T.CS.
senior tag
válasz Haaardcore #25 üzenetére
LOL díjcsomaggal.
-
airmax_2.0
tag
inkább Galaxy Mini SII-nak kellett volna nevezni, és akkor már ha következő mini-nek tekintjük, (ami s3 szerű külsőt kapott) már jobban beleillik a képbe...
-
Mr President
senior tag
Ha csináltak volna egy majd csúcshardveres kiépítést, akkor hatalmasat kaszálhattak volna vele. Így meg kell a francnak. Így van más választási lehetőség jobb áron.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Anfänger
őstag
Én megvárom a 8 magos 2-2.5 GHz-en müködö processzorral felvértezett okostelókat legalább 2 GB Rammal,48 GB háttértárral.Aztán felrántom a prociját 3.3-ig,azt jól van. Muhaha!
A nokia N97 is elég nekem egyenlöre már 3 éve müxik hibátlanul.Persze nem olyan gyors teló,mint ezek az új 2 meg 4 magosok,de falura jól van ez! Városban meg le van sz.rva!Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
moleculez
veterán
GalaxyMini IV-nek elmenne, igy csak a levesbe mehet...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
(An)Dante
őstag
A Super AMOLED kijelző PenTile elrendezésű és 400 cd fényerejű.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
gzbotii
nagyúr
Ace 2 messe..lehetett volna jo is, de szandekosan itt-ott megfaragtak igy lett egy jellegtelen ize
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
G-Guts
aktív tag
"..rengeteg tudatlan ember azt fogja gondolni hogy ez tenyleg S 3 rancfelvarras amit kisebbre csinaltak kicsit es csak azert fogjak megvenni.."
Hááát, ha valakinek annyi pénze van, hogy meg sem kell néznie, hogy valójában mit vesz, azt én rohadtul nem tudom sajnálni..vegye csak.. -
Anfänger
őstag
-
raulicio
senior tag
ez így k*rva gyenge...
-
BiP
nagyúr
Az én igényeim is hasonlóak, csak nálam 4" is belefér, és egy ~2000-es akksival is megelégednék. Viszont a proci legyen erősebb, mondjuk 2x1,5ghz.
Szóval egy gyorsított Xperia P elég lenne.A legbosszantóbb az egészben, hogy még létezik is ilyen telefon, viszont csak a Japán piacon (Sony Xperia SX)
-
IkszIpszilon
aktív tag
50ért kéne.
X.Y.
-
-Valinas-
senior tag
"A csúcstelefon külsejével adjunk ki egy teljesen lebutított alsó középkategóriás vackot."
És ez még furcsa is lenne, ha a csúcstelefon nem lenne gagyi műanyag.
-
zord01
senior tag
válasz IkszIpszilon #42 üzenetére
Annyiért nekem is! Mert annyit ér. Tán még 60-at is...
És én még az I5-t szidtam, mikor kijött, hogy nem elég innovatív. Hát... ők legalább előre innoválódnak, nem visszafelé. Ez a teló akkor lett volna S3 Mini, ha HD panellel jön, vagy legalábbis 1024*600-zal, 8Mp kamerával, és erősebb két magos procival. A 4g-t tényleg kihagyhatták volna, az még belefért volna.
De eze a 800*480 ez röhej. Pláne ha pentile...Ez így viszont csak egy nagy ábaxás. Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy hányan repülnek rá. Sajnálnám, ha sikeres lenne, mert az zöld lapot jelenten a gyártó(k)nak, hogy mehet a néphülyítés.
Amúgy az azért tetszett, hogy legalább a sajtó nem asszisztált a marketingbullshithez, és már az elejétől korrekten megmondták, hogy ez a teló olyan messze van a S3-tól mint Makó Jeruzsálemtől...
[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
=Mentor=
őstag
Bár én nem vagyok egy Samsung fan aki erre azt mondja, hogy 50-60 ezret ér az vegyen mondjuk Alcatelt vagy Huaweit-t, bár még talán ott is drágább felhozatal van ilyen speckókkal. Házon belül a Ace 2 is 60 ezer környékén van ennél jóval gyengébb belsővel... Tehát 80-90 ezret bőven megér.
-
RaveForce
veterán
+1
akik viszont a processzoron rugóznak, gondolkodjanak már, h ehhez a felbontáshoz minek nagyobb? naugye.. viszont a felbontás, annak ellenére, h 4coll-ra még éppen oké, és élvezhető, egy csúcs kategóriás szörgy mini verziójába kevés, egy qHD elfért volna igazán, valamint a kamera egy az egyben mehetett volna át namindegy ez így egy 100as körül függetlenben simán siker széria lesz, bár a nyitóár lehet magasabb lesz, de ha beáll ennyire, akkor vinni fogják szépen
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
gzbotii
nagyúr
válasz RaveForce #48 üzenetére
akik viszont a processzoron rugóznak, gondolkodjanak már, h ehhez a felbontáshoz minek nagyobb? naugye..
...nem is a felbontas, inkabb a droidnak kellene nagyobb...
Meg, szerintem 4"-on akinek nem eleg a WVGA (es meg szemuveges is pl, tehat latas problemakkal kuzd) akkor ott mar a hype jatszik. 4" 480x800 teljesen eleg mindenre. Vagy max egy qHD (960x640)..
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
szaszabee
aktív tag
Nem tudom mit vagytok annyira kiakadva Minden új samu készülék de legyen az más gyártó frissen kiadott készülékei horror áron vannak az első negyed évben Ha azt nézem hogy a Wodafone-nál 109 ezer az advance vitamaxban akkor ez nem is sok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest