- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Azért lehet ott görgetni, nem kell a tetejére rakni. Én a 3G kapcsolót a játékok csempe mellé raktam, mert csak a reklámok ellen szoktam kikapcsolni. Airplane mód igazából nem kell, repülőn inkább kikapcsoltam mindig az egészet, hogy még maradjon szufla taxit hívni. A wifit sem kell oda-vissza kapcsolgatni folyton, nekem az is az alsó harmadban van valahol a többi csempe között.
Ami nekem hiányzik az inkább a profilozás. Este nyolc és reggel nyolc között pl. nem kellene 3G, de kellene a wifi, mert otthon vagyok. Máris nem merülne estétől reggelig 40%-ot a teló. De gondolom ilyen app sincsen, mert nem lehet megírni a rendszerhez...
Szerk: Amúgy ez általánosan is jó featúra lenne. Az exchange szinkronizációt is beprofiloznám szívesen, hogy munkaidő után ne zörögjön minden email miatt azonnal stb. De ezt sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED monitor topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest