- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Nemesacél az egész keret...
Elöl-hátul meg üveg. Így is baromi hideg, ha téli napokon előveszed a zsebedből, szinte kellemetlen.
Egyébként meg masszívság szempontjából az i4-et szerintem maximum egy kődarab tudja überelni, annyira egyben van. Ha tiszta erőből szorítom, akkor se nyikkan meg, mintha az egész egy vasdarab lenne. Én ilyet még nem pipáltam, az biztos. Mondják, hogy a Nokia N8 még hasonlóan masszív, de más szerintem jelen pillanatban nincs a közelében sem. -
Mr. Byu
aktív tag
Meg a képernyőfeloldó gombot tehetnék jobb helyre... Nagyon fura elhelyezést választottak, nagyon könnyen beleakad az ember keze. De egyébként fogásra, műanyag létére érezhetően sokkal masszívabb, mint a SGS, ami recseg-ropog, tehát ezen legalább javítottak. Bár ezzel a papírvékony hátlappal nem tudnék megbékélni... Csak azért, hogy elmondhassák, kevesebb mint 1 mm-rel (0,8 mm-rel) vékonyabb, mint az iPhone 4...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ABI Research beható elemzése szerint a Samsung Galaxy S II teljesen új alapokból építkezik.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest