- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Nekem amióta lehetséges mindig dual simes telóm volt előtte meg 2 telefon, most A5 dual van ott is idegesít az sd hiány, a cégem venne új telót és s7 edge dualt ajánlottak, ez a cikk egy lehetőséget mutat be, amit valószínűleg nem fogok használni, de legalább tudok róla.
Szerintem van létjogosultsága ennek a cikknek!
Azért mert nem dolgoztok olyan helyen vagy pozícióban amikor szükséges a céges és privát sim, ne szóljátok le a cikk írót. -
Keem1
veterán
válasz
Depression #40 üzenetére
Jelezd te, nem én húzom fel magam ezen.
Nekem eddig 15 év alatt nem kellett egy azon pillanatban két sim kártya. Céges telót is csak ritkán viszem magammal munkahelyen kívülre, az meg pláne nem hiányzik, hogy a saját mellett ott legyen állandóan a telefonomban. -
Depression
veterán
Én még arra célzok, hogy ez a cikk arról szól, hogy a dual simes s7 telefonokat hogy lehet bővíteni. Ha szerinted olyan kevés embert érint, akkor a cikk írónak jelezd, hogy szerinted semmi értelme az írásának, és ő is inkább azt írja a cikkbe, hogy minek ez, válasszon minden érintett mást.
-
helixP
nagyúr
Ja. válasszon más telefont.. Aztán mit? Annyira elterjedt ez a tuskó megoldás, hogy lassan már nincs olyan telefon, ami Dual simes. Mert ez a megoldás ebben a formában NEM Dual sim. Nem szabadna annak hívni. Maximálisan releváns a "a topik elején elégedetlenkedők" felvetése.
Azt mondod "ott is van megoldás", csak ezzel a megoldással meg vagy a SIM-et, vagy az SD-t, vagy a telefont teszed tönkre, rosszabb esetben akár mind a hármat. Ez nem megoldás. -
kelly416
veterán
Azért ehhez képest a Motorola sokkal barátságosabb megoldást nyújtott az X Play-ben. Az nem gányolás, mégsem dobta meg hatalmas mérettel a tálcát. Ilyenkor mindig sajnálom, hogy pont a Motorola lett áldozata a felvásárlásoknak.
-
ORCA58
addikt
Rizikós megoldás, de semmivész. 1-2 év és jön a forradalmian új megoldás, 2 sim + SD kártya. Persze az újításnak köszönhetően, lesz vagy 300-ezer.
-
Fejvadi
nagyúr
Használok inkább egy USB-t.
-
Keem1
veterán
válasz
Depression #33 üzenetére
Én csak arra céloztam, hogy egy itthon nem forgalmazott készülékkel kapcsolatosan ritka az, hogy valakinek ilyenje legyen ÉS két kártyát tegyen bele ÉS micro SD-t tegyen bele. Kicsit sok az ÉS. De akinél mindegyik megvan, ott is van megoldás (annak a kevés érintettnek) - jó, persze nem hivatalos, ezt aláírom.
Azért azt beláthatjuk, hogy a hazai S7e felhasználók igen nagy hányada egy simes készülék tulajdonosa (lesz), így ez a probléma náluk nem is fog jelentkezni. Ha valakinél ez gond és nem is tudja áthidalni, válasszon másik telefont. Csak a topik elején elégedetlenkedők felesleges problémázására akartam rávilágítani. -
Keem1
veterán
El tudom képzelni (kedves elégedetlenek), hogy hány magyar vesz egy itthon nem kapható (s7 edge duos) készüléket, de annak a kevés embernek itt a megoldás.
-
Nem tudom ezt a külföldi forrás miért a Samsung kapcsán kapta fel. Már ismert módszerről van szó.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
törölt tag
Minek gányolni? Veszel 10db ilyen telót, aztán kész.
Maradiak... -
csongi
veterán
Az a szanalom, hogy alapbol nem igy alakitjak ki ezeket a talcakat. !
-
Dealer95
őstag
válasz
maximilian4 #25 üzenetére
Pont, hogy ez csak DUAL SIM-es S7 esetén működik.
Ha DUAL SIM, akkor búcsú a microSD-nek.
Vagy microSD és 1 SIM.
Ez a gányolás meg lehetővé teszi a DualSIM+MicroSD kombót. -
Scholes9
nagyúr
válasz
mekka_kola #16 üzenetére
Vagy ők inkább értelmesen megoldják majd
-
maximilian4
addikt
Mire fel ez a sírás (nemcsak te)? Van pár 200k feletti telefon amibe "nem fért bele a foglalat". Majdnem az összes Európába szánt csúcsteló (droid, apple meg végképp). Ez egy gányolás, amire rájött valaki, viszont a samsung a specifikációiban nem garantálja a dual simet, tehát nem kötelessége gondoskodni arról h bárki ilyen módon használja. Ez nem a samsung hibája, hogy ilyen gányolással tud valaki használni valaki egy gyári adatok alapján single sim-es telefont. Aki 2 foglalatot akar, az vegyen dual sim-es telefont (olyat ami papíron is az) Aki meg olyan 1 simes telefont vett amit lehet dual sim-esként használni az örüljön neki.
-
Balint1408
aktív tag
Ennyi pénzért igazán beleférhetett volna egy külön foglalat.
-
GRILLEBAR
csendes tag
és ez melyik típussal működik? SM-G935F ezzel is pl? azt nem hiszem...
-
troller
senior tag
Azért annak aki ezt a hatalmas innovációt kitalálta (mármint, hogy vagy második SIM, vagy SD kártya) igencsak kijárna pár jólirányzott tökönrúgás...
-
fpeter84
senior tag
Már igazán kidobhatna valamelyik kreatív kínai cég olyan módosított SD kártyát ami szándékosan el van vékonyítva a megfelelő helyen egy picit, illetve az érintkezősort lehetne egy pár tizedmiliméteres padra helyezni - lehet hogy nem a létező legnagyobb méretben, de tuti megoldható lenne, és akkor abba már csak bele kell tapasztani a sim-et és mehet a telefonba... Igény az tuti lenne rá és a pár $ felárat is kifizetnék sokan érte...
-
Hallosz
senior tag
válasz
WinstonWolf #1 üzenetére
Megemlíti: "persze csak annál a típusnál, ami egyébként is tudja a két SIM-et kezelni."
-
haxiboy
veterán
Inkább egy kitet árulhatnának amivel könnyen kivitelezhető.
Ez nem más mint gányolás. Amivel a kicsit ügyetlenebb kezű "szakemberek" tönkre fognak tenni egy sim és egy sd kártyát is.
-
maximilian4
addikt
Mondjuk az továbbra sincs írva melyik modellel lehet. Amelyik kezeli...na de pontosan melyik?
-
mekka_kola
tag
válasz
kakuk.tamas #15 üzenetére
Az Apple úgyis lekoppintja és elhintik, hogy ők találták fel a sufnituningolhatódualsimpluszmemcard telót. :-)
-
hemaka
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #13 üzenetére
Minőségibb a gányolás?
-
hemaka
nagyúr
Kínai dual simes teloknal mar regen alkalmazzak, ugyes otlet.
-
dementor
senior tag
Kicsit gáz csak, hogy ilyen árszinten mozgó telefont sufnyi tuninggal lehet bővíteni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Bambuszpro #7 üzenetére
Én anno P8 lite-al próbáltam a 16gb esélytelen hétköznapra, de nem ment.
-
Bambuszpro
tag
Gondolom ez a trükk más ugyan ilyen elven működő dualsimes telóval is működik. Ötletes.
-
Zirowe
nagyúr
Meg le kell mondani a gyorsabb memoriakartyakrol, amin van masik sor erinto.
-
Arween
senior tag
200e pénzbe nem fért bele +1 foglalat.........
-
gretzky77
veterán
válasz
WinstonWolf #1 üzenetére
De említik! Vagy akkor még nem volt említve?
-
Looserke
őstag
És hogy ezt a trükköt kb. minden mostanában megjelent dual simes készülékkel meg lehet csinálni...
-
WinstonWolf
senior tag
Azt azért nem ártott volna megemlíteni, hogy ez a trükk, ami amúgy hónapokkal ezelőtt ismert volt, csak olyan S7 Edge telefon esetén alkalmazható, ami tud két sim kártyát kezelni... A hazai forgalomban ilyen tudtommal nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kis barkácsolással nem kell választani, hogy a Samsung dual SIM-es csúcstelefonjánál két kártyát szeretnénk használni, vagy csak bővíteni kívánnánk a tárhely mennyiségét.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest