- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Te sem olvasol...
Engem per pillanat egy Samsung készülék szolgál ki a legjobban.
Nem hit-térítek semmire, max elismerem, ha a konkurencia valamiben jobb, de ez sokaknál problémát okoz, mert ha megvásárolnak egy készüléket, akkor máris úgy érzik, hogy egy életre szóló elkötelezettséget és vak imádatot kell fogadniuk új kedvencük gyártója mellett.
Ahogy CsuCsu is kifejtette, ideális készülék nincs, azt csak több eszközből lehetne összegyúrni, aki nem elvakult hívője egyik oldalnak sem, az ezt kész elismerni.
Én speciel imádnám a Note 3-am A7-es SOC-al, mert megkapnám ugyanazt a teljesítményt, amit most is, viszont a lényegesen kisebb fogyasztása miatt 1,5-2-szeresére nőne az üzemidőm.
IOS-t mobilra köszi, de nem kérek, a Samsung Knox-os baromsága is éppen elég kötöttség, viszont tabletre meg Androidot nem kérek, mert tabletes használatra az iOS-es iPadre optimalizált szoftverek a jobbak.Szóval semmi sem fekete, vagy fehér, ahogy ezt te elképzeled.
-
Remus389
veterán
így van, van választék a 4 col körüli keszulekekbol is
csak nem elég nagy
de az s4 minit Szerintem jól eltalaltak
igaz nem HD -s, de kisebb mérete miatt szerintem OK a képminőség
és elég gyors, meg elég kicsi, olyasmi méret mint az iphone
vagy ott van a Sony Ericsson, azok között is van kisméretű de jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest