- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
KamuMazsola #39 üzenetére
Továbbra sem nagyon értem, hogy miért kell egy 3 hónapos telót eladni, de mind1. Saját maguk generálják az ilyen hozzáállással is a gyors értékvesztést...
Engem spec pont nem zavar, sőt örülök neki, hogy olcsóbban lehet pár hónaposat venni.(#41) Dazsar: ezt biztos, hogy nekem akartad írni? Ha igen, mit is akartál mondani ezzel?
-
macskea
őstag
válasz
KamuMazsola #39 üzenetére
Szerintem egy frissen megjelent készülékből nem lehet három hónap után harmincezer bukóval kiszállni. A sokat emlegetett S5 az első öt hónapban 50e-t esett, utána stabilizálódott az ára. Szóval használtan ha egy percet nem nyomkodta senki, csak kivették mar előtted a dobozból kevesebbet ér minimum egy huszassal. Szóval ha up to date akarsz lenni, szerintem kerül kétszer annyiba, mintha vegig használnád a telefont mondjuk az első zavaróbb hibáig, majd azzal a lendülettel dobnád is a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung csúcsmodelljének drasztikus áresésével számol az egyik legnépszerűbb árkereső.
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest