Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Most őszintén attól, hogy a home, vissza, és a menű gombokat tudom kezelni hivást még mindig nem tudok kezdeményezni vizben vagy vizes kézzel akkor nem tökmindegy, az egész kijelző nem lehet fizikai gombos
.
Amúgy a fizikai gombokon kívül nekem is tetszik a telefon, de nekem marad jóideig a sima S4. -
Xaels
félisten
Múltkor láttam valahol egy videót ahol ezeket az újabb strapa telefonokat tesztelték és nem mindnek halt le a kijelzője a vízben.
Amúgy meg ez mia watta? Még az S600-as Active sem jelent meg és már a "nagytestvérről" jönnek a hírek. Ha beleraknák az S4 kameráját és kicsit finomítanának az előlapi kezelőszerveken akkor nagyon jó telefon is lehetne belőle.
-
rjg
őstag
Azért ez erős túlzás. A zászlóshajókat évente upgrade-elték, lásd Galaxy S, S2, S3 és S4, vagy phalet fronton Note, Note2. A féléves életciklus nagyon rövid, pláne úgy, hogy a "first move-ereken" túl, a vásárlók nagy része az előfizetéses konstrukciók miatt két évente két évente vált telefont. Az alatt négy generáció, az több mint sok marketing szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged