- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #20 üzenetére
Igazából arra gondoltam, hogy ha smooth(abb) rendszert akarok de elég a 90Hz mert azt akarom, hogy kevésbé merüljön az akku, akkor elvileg lehetne mert ez szoftveres dolog.
-
kalimist
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #20 üzenetére
Ez nem azt jelenti szerintem amire gondolsz. Egy Geforce 1650 is tud 144 Hz-cen hajtani egy monitort. Más kérdés, hogy a GPU is tud-e 144 fps-t.
Inkább arról lehet szó, hogy esetleg az Adreno 650 tudja az UI-t 120 fps-sel hajtani QHD+ felbontáson de a Mali G77 már nem biztos. Ezenkívül még szerepet játszhat a melegedés és ezzel együtt a throttlingolás mindkét GPU esetében. Az sem kedvező, hogy az Android UI-t sajnos még mindig OpenGL hajtja (Vulkan helyett).szerk.: Most olvasom, hogy a 120 Hz-cet FHD+ felbontáson visszaveszi 60 Hz-re, amint az akkumulátor 42 fokos lesz. Ebből kiindulva szerintem nehéz dió lesz ez a QHD+ 120 Hz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged