Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
viszont ha alvó állapotban ráteszed az ujjad, 1 mp-ig célszerű otthagyni, az a biztos
ha jol emlekszem, ezt te irtad.nekem ez lassu.
foleg, h en nem koppolgatnam meg nyomkorasznam elotte a kijelzot, ha mar odanyulok, akkor oldom is fel az esetek ~90%-aban.kulonosebben nem kell lebeszelni, mert a lyukaszto mar onmagaban lebeszel, de ertelek.
Pixel 5-ot is ezert fogom skippelni, ugy nez ki.ha nem lenne atutve, a Snapis verzio, meg ha nincs is rajta jack, sztem erdekelne. foleg, h normalis meretu az akksija.
egybk nem leszolni akartam, nekem nem szokasom, sok oromet a telefonnal.kozben latom a kijelzogondot. hat ez gaz.
-
Yeffy
veterán
pont ezert ragaszkodok en meg a regi - egyesek szerint elavult, mondjuk biztos erdekel
- kapacitivhoz. nekem ez tetulassu lenne, masodpercekig varni lol.
a telohoz: nem rossz, eselyes volt, de csak a Snapis erdekelne, a lyukasztot tovabbra sem szeretem rajta, kameratol meg nem dobtam el magam
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest