- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én javasolnám az ebay-t dex ügyben is (ahonnan én vettem, már nem lehet, ezért nem linkeltem), meg a SES-t átalakütó ügyben. Nem akkora összeg, és így tuti jó lesz. Futottam bele olyanba, amit DAC-osnak árultak, de a telóba dugva közölte az oprendszer, hogy ez nem kompatibilis eszköz.
Persze. Az egyikről kivetítettem egy pdf-et, vezetékes és bluetooth-os egérrel is folyamatosan megszakadt a kivetítés. Fizikai kontakt hiba a kékfogas egérrel kizárva, máshol volt a baj.
A másik nem kommunikált, de hogy a telóval, vagy a TV-vel, arra már nem emlékszem.
A harmadik jó volt, csak a pendrive-ot hiába dugtam bele, nem látta. Érdekes, az egér ugyanabban az usb-ben ment. Na most a 3 árán simán vettem egy dex-et, ami jó volt, csak beleuntam a napi 2x, 3x akkutöltésbe az S9-el és akkor jött a Mi9T meg a Poco, így oda nem kellett a dex, ment az S9-el. -
kelly416
veterán
Mi 9T pro volt előtte meg Poco F2 pro, de RN4 is volt majd két évig még korábban. Szerintem is hamarabb kezdenek el kopni a rovátkák a térerő kijelzésben, de valójában kb. ugyanúgy bírja tartani, mint a Poco vagy a 9T a hálózatot. Nekem is pont irodában van a baj, 4g is alig, de zsebben felejtett telóval elérhetetlen voltam Xiaomi-val, az S20FE néha még ott is kicsöng. Szóval szerintem nem bajisabb, csak ne az indikátort lessed folyamatosan.
-
gippazoid
őstag
Attól tartok, a nagy chip hiány közepén kicsit lentebb került a mérce a jól és rosszul sikerült SoC-ok tekintetében. Bár ennek ellent mond az, hogy frissítéssel több éves modellekbe is bekerült ez a lassítás.
Két telót vettünk egy időben a barátommal. Más a színük és van 1 hónap eltérés a gyártásban - ha jól értelmeztem a jelöléseket.
Azon is tapasztalható a lassulás csak más mértékben de az családi ház és van klíma. Nemrég elmentem ehhez a barátomhoz és ott az én főpanel cserélt telóm is kevésbé lassult be. Pont annyira mint az övé.
Eddig azért nem vettem ezt a képletbe, mert a barátom pont ugyan olyan Asus RT-AX58U routert használ mint én. Bár, ha megfordítjuk a dolgot, akkor meg ez igazolhatja azt, hogy nem router hiba. Kettő csak nem lehet rossz abból sem.
-
-
samu74
addikt
Nézd, itt most nem arról van szó hogy a gigabites nete nem ment csak 800-on,hanem konkrétan egy play áruházas letöltésnél megállt mint a szög.
2 éve használom soha nem fordult elő ilyesmi ,és minden rendszerfrissítés hiba nélkül lefutott. Nála nem ,2 telefonnal sem...Egy szolgáltatói gagyi routerrel se lenne ez elfogadható,az meg hogy 2 telefon is csinálta neki nagyon érdekes.
-
Forestjo
senior tag
Én ugyan A71-ről váltottam, de a hangok tipikusan egyeznek azzal, amit az 52s-ről mondtál. Ha a hajszínen állítottam, jóval halkabb lett. Sok YT videónak alig maradt hanga.
Ebben tényleg hatalmas különbség ennek a sztereó hangzása, sokkal szebb és sokkal hangosabb!A hangzás mellett még a kamera és a hardveres teljesítmény az, ami miatt maradok ezzel a géppel, ha minden jó megy.
-
Speed®
titán
Emellett kifejezetten jó a vétel/tempó, azonos helyen mérve az A52S ~80Mbps körül maxolt, ezzel megvan a 100+.
Ujjlenyomat nálam teljes bukta volt, regisztrálni is alig tudtam..alapvetően baromságokat tartom ezt az optikai verziót, a dedikált hátlapi vagy még inkább a bekapcsba integrált megoldások ezerszer jobbak..de sajnos alig akad ilyen a kínálatban :S
A rezgés határeset, de ennek a megítélése egyéni, részemről félállásban elégnek tartom, maxon már hangos, elveszti a lényegét ezáltal.
Kihangosított állapotban zavart a minősége, ~80 körül használtam, mert recsegős volt. Az FEvel még nem teszteltem hívást, de a YT meggyőző, hatásos a sztereo, illetve maxon is korrekt a hangkèp telós mércével szvsz.
Több tapasztalat majd vasárnapra alakul,
még át kell költöztessem a cuccaimat is,
de az eddigi tapasztalatok meggyőzőek. -
gippazoid
őstag
Ezeket én is láttam, ezért nem bántom a routert. Meg azért sem mert még az S21 FE fórumban is volt, akinek előfordult ez a jelenség. Olyan is, akinek melegedés miatt lekapcsol a Wifi és negyed óráig vissza se kapcsol.
A MediaMarkt router-ét sem hajítottam ki, pedig ott az S22 5G a 3. Speedtest-nél lassult be 10 mbit-re 335e Ft-ért, pedig ott klíma is van, itt nincs. A szándékos lassításon kívül nincs közös pont az ott kiállított S22 esetén mint hibalehetőség. Így ez nem hiba hanem feature.
Pár helyen arról is írnak userek hogy egyik sw frissítés után s10 meg egyéb korábbi készülékek is elkezdték csinálni.
S21 FE simán csinálta a MediaMarkt-ban. S22 is. A52s 5G nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged