- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
T_Stark #11028 üzenetére
Ebben a kategóriában van minden "egyéb" ami a többibe szerinte nem sorolható. Ki gondolta volna?
Telepítő fájlok, adobe scan szkennelései, de ide tesz be minden képet, videót ami .nodata kiterjesztésű fájllal "rejtve" van, pl. navigáció ak, játékoknak stb-nek a hang és kéofájljait, játékok videóit, stb. -
Merchior
tag
válasz
T_Stark #6279 üzenetére
Ugyanitt ha valaki tudna segíteni manuális frissítésben, annak hálás lennék.
Egy pro-tipp link is megteszi, ha valahol le van írva.Olvasgattam néhány cikket a témában, de valahogy nem tűnt számomra szakszerűnek, hogy különböző third-party app-okkal lehetséges csak a frissítés PC-ről.
Vagy valóban úgy működik? -
Rinocerosz
őstag
válasz
T_Stark #6267 üzenetére
Hivatalos partertől vetted vagy esetleg valami más helyről? Lehet valami régiós katyvasz van nálad. odinnal siman meg lehet oldani.
Egyébként én minden telefont amit veszek magamnak vagy a családba, rögtön gyári adataok visszaállításával kezdem. Így "lekopogom" nem jelentkeztek ezek a szokásos szoftverhibák.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
T_Stark #6254 üzenetére
Ez csak azt jelenti amit minden más gyártó is alkalmaz: nagyon jól felfogott érdekükben nem egyszerre engedik rá az új verziót a telókra, hanem fokozatosan. Ezt a telefonod régiója is befolyásolja. Ez azt jelenti hogy a telefon jelzi ha hozzád ért ez a sor, egyébként nem sok értelme van nyomogatni. DE természetesen ahogy máshol is, a Samsung is biztosítja a lelkes embereknek a külön letöltés gépre és egyéb programmal frissítést már az elejétől. Nexusomnál annak idején én sem bírtam várni de manapság annyira már nem érdekel ez. Van amikor hamarabb van hogy később érkezik rá.
-
Doma88
tag
válasz
T_Stark #5166 üzenetére
Valóban. Látszik, hogy már késő van.
De ez is "csak" 5 óra SOT. Én értek félre valamit/nem tudom, hogy kell értelmezni?
Néztem még az A52-t, szinte koppra ugyanaz mint az S20 FE, igaz gyengébb a proci meg talán a kamerák se annyira jók viszont lényegesen olcsóbb de annak a topicjában még nem láttam, hogy szó lett volna az akksi időről. (vagy csak azt se láttam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Total Commander
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest