- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsaba007
csendes tag
Nem ma kezdtem és hidd el meg lett próbálva.De azt is hidd el hogy a gyártó által felajánlott segitség egyenlő a nullával.Én globlisan csalódtam a Samsungban.Ez van.Nem használhatatlan szemét,hanem amire én használom (használnám) arra nem alkalmas (már).Hidd el végigpróbáltam,mert akartam ezt a készüléket és nem akartam elhinni hogy nem lehet megoldani.A pontot az ügyfélszolgálatos tette fel az i-re.Aki gyatra angolsággal elmagyarázta,miért is ne akarjak én olyat csinálni amit csinálok.Sorry.Mellesleg nálam a csúcs telefon még mindig a 6310i.
-
Tsaba007
csendes tag
Eddig olyan telefonjaim voltak amiket ki tudtam használni.Note1-Note2.Bocs hogy leirom a véleményemet és nem állok be a pompomlányok közé akik csak a cukifont látják benne.Szerintem a 2 igenis okés volt és ha rágyúrnának még erre picit akkor lehetne egy top telefon.Tudod ha olvasol kicsit külföldi nyelvű fórumokat is akkor talán megérted miről beszélek.Vagy csak szimplán pötyögd be az indexservice failed note3 kulcsszavakat a gugliba.Bocs hogy elrontottam a fényezést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest