- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó régi hír.
Lesz Note 3 active is? -
Lomha 8V
addikt
Rájöttek, hogy Ázsiában nem rúgnak labdába, ha nincs két kártyás rendszerük. Amúgy meg érdekes, hogy szinte mindig ki kell hagyni valami fícsört a két kártya miatt.
-
HawerKing
őstag
Mindig kompromisszomot kell kotni , semmi sem tokeletes
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
rootkiller
őstag
Nem rossz, nem rossz!
Artengo TR 990 Pro
-
saiyajin
senior tag
Jó dolog a két kártya egy telefonban. Nem bánnám, ha minél jobban terjedne felénk is. Bár jelenleg is sokkal jobb a helyzet, mint pár éve.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
kengyel
nagyúr
Lesz még ebből több is
kengyel
-
Wave86
tag
Nem igazán értem, hogy az Ázsiai régióban miért olyan fontos a kétkártyás változat. Ilyen nagy különbségek lennének a szolgáltatóik árazásában?
Szerintem sok esetben két külön készülékkel is meg lehet (ill. érdemes) megoldani a helyzetet. -
Thocy a ZAGY
tag
Két külön készülék többnyire többe kerül, mint egy kétkártyás (mondjuk a Note 3 esetében ez nem feltétlenül van így, de ha ragaszkodunk a neves gyártóhoz és a mérethez, akkor talán mégis), nem beszélve a kényelemről, hogy nem kell két telefonnal rohangálni.
Nekem van egy saját számom (1997. óta, szóval mondhatjuk azt, hogy kellőképpen be van járatva), illetve van egy céges (2009. óta). Mindkettőn el kell érjenek folyamatosan (a cégesen olykor éjjel is, ha szabadságra megyek, nyilván deaktiválom azt a kártyát), s bár próbáltam az első hónapokban két telefonnal megoldani, rájöttem, hogy rendkívül macerás (egy időben a cégest átirányítottam a sajátra, de egyrészt a visszahívás már így nem volt opció, másrészt a két telefon névjegyzékét folyamatosan szinkronizálni kellett, hogy tudjam, kiknek kell felvennem munkaidő után is, illetve kik érnek rá másnapig). Ugyanakkor opció volt a vállalható kamera is (rengeteg mókás pillanat adódik egy pár hónapos gyerek cseperedése során és nincs mindig kéznél a fényképező, valamint bizonyos dokumentumokat elég csak lefényképezni és majd később kielemezni a rajtuk található adatokat valamelyik üresjárati időszakban és úgy rendszerezni, nem kell írogatni, fénymásolgatni).
Volt kétkártyás Samsung és Nokia telefonom is. Utóbbit - egy Asha 200 - kifejezetten szerettem, viszont az optikája kritikán aluli volt, illetve egyre inkább szükségem lett okostelefonos funkciókra a kor előrehaladtával. Emiatt lett a mostani Samsung Galaxy S Duos, ami kifejezetten nem gyors, de egyébként mindenre alkalmas, amire használni szeretném.
Ezek a Note-szerű telefonok kifejezetten tetszenek, jó tudni, hogy van belőle 2 kártyás is, de egyelőre úgy érzem, hogy ekkora készüléket - bár a munkás hétköznapokban rendkívül jó szolgálatot tenne - már nem szívesen hurcolnék magammal kirándulni, biciklitúrára, vagy hegyet mászni, a mindenre egy telefon elvnél pedig szeretnék megmaradni.
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
Benyaking
aktív tag
"Galaxy Note 3 DuoS a két hálózat egyidejű eltekintve minden más paraméterében megegyezik az európai variánssal"
Ez azt jelenti hogy az eu modell nem kezel egyszerre 2 kartyat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest