- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Elég elvetemült és nem konkrétan a processzorról szól, de azért nem lenne rossz.
-
Luperator
tag
Tom1939:: Nagy egyetértés, ami a Samsung-os részt illeti. Valóban az való telefonnak ami igénytelen és ha előveszed, bármikor rendelkezésre áll.
Off: Nem tudom volt e valakinek Nokia E72-je. A billentyűs telefonok csúcsa volt nálam és miatta elég sokáig vigyorogtam az érintőkijelzős telefonokon. Ma már szokatlan lenne ránézni, de akkoriban mindene megvolt ami kellett. Nem utolsó sorban az 5 MP-es kamerája olyan képeket lőtt, hogy el lehetett felejteni a pixelháborút, mivel gyönyörű képeket produkált. Nem utolsó sorban, olyan gyorsan egy telefonnal nem írtam sms-t, mint azzal.
-
Luperator
tag
Az összeesküvés elméletben osztoznék én is, bár azért mindenben nem értek egyet. Amikor az S3-mat kiadták, ahogy emlékszem minden csúcsmobilban, amik ellen akkor indult, 1 GB memória volt. A kijelző passz, lehet vak vagyok ,nekem nincs bajom vele. Ami a hw-t érinti, ott vagy az van, hogy igen is számít a kettő kiadása közben eltelt idő, vagy nem. Szerintem igen.
Van egy olyan megérzésem, hogy az egyébként általatok nem rossznak ítélt PowerVR csak az S4-ben lesz benne és mire a Note kijön, meglesz a Mali új gyorsítója. Személy szerint bízom benne, mert inkább arra szavaznék.
S ha így is eladnak 30 millió S3-mat, megéri kicsit tuningolni a Note-ot, nem?
-
Luperator
tag
Csak abban bízom, hogy mire elkészül a Note 3, elkészül a Mali T658 is és akkor nevezhetjük az abszolút csúcsnak az idén.
Ez a kijelző téma, szerintem megszokás kérdése. Mint a mérete. Nyilván az ember nem azért dob ki 100 ezer fölötti összeget, hogy utána a kritikák jussanak eszébe, ha a készülékhez nyúl.
-
Luperator
tag
Ha idén is olyan differencia lesz az S széria és a Note között, akkor érdemes rá várni. Legfőképpen GPU terén.. Ha a kijelző ennyire hardver igényes, csak elhagyják azt a PowerVr-t, ha ekkora féltabletet terveznek.
Igen, tablet helyett szerintem ésszerű alternatíva lehetne, mivel minden olyan előnnyel rendelkezne kisebb méretben mint egy tablet és emellett headsettel tökéletes telefon is lenne. Más kérdés, hogy ma adatátvitel terén már a tabletek sincsenek épp lemaradva.
A szűk rétegről, akik ezt meg fogják venni, az a példa jutott eszembe, hogy habár csak egy kiegészítő, de egy jó fejhallgatóért is hajlamosak sokan 30-40 ezret vagy épp többet áldozni. Pedig az csak egy fejhallgató, még ha kiváló is a hangja, külsőre a márka és a kialakítás teszi ikonikussá. Ugyanez a helyzet a Note szériával is. Első volt a kategóriájában és aki kicsit konyít a mobilkommunikációhoz, tudja mit képvisel.
Akit ez nem fog meg, úgy se fogja megvenni. Lassan olyan erőművek kerülnek a vékonyodó készülékházakba, hogy netán aktív hűtést is árulnak majd melléjük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged