Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Az összeesküvés elméletben osztoznék én is, bár azért mindenben nem értek egyet. Amikor az S3-mat kiadták, ahogy emlékszem minden csúcsmobilban, amik ellen akkor indult, 1 GB memória volt. A kijelző passz, lehet vak vagyok ,nekem nincs bajom vele. Ami a hw-t érinti, ott vagy az van, hogy igen is számít a kettő kiadása közben eltelt idő, vagy nem. Szerintem igen.
Van egy olyan megérzésem, hogy az egyébként általatok nem rossznak ítélt PowerVR csak az S4-ben lesz benne és mire a Note kijön, meglesz a Mali új gyorsítója. Személy szerint bízom benne, mert inkább arra szavaznék.
S ha így is eladnak 30 millió S3-mat, megéri kicsit tuningolni a Note-ot, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest