- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
BladePocok #8 üzenetére
Én sem tapasztalom ezt. Főleg hogy muterom a Mamutba lévő Telenorban teljesít szolgálatot, és nyitás előtt elhagyja a placcot és már akkor sorok alakulnak ki... Szóval azért nem olyan vészes a helyzet....
-
Rusi
senior tag
Nos, azért én ezt elég könnyen tudom cáfolni, legalábbis én nem szoktam unatkozni, főleg most, a karácsonyi időszak alatt.
Amúgy mind a RAZR, mind a Nexus lesz majd később más szolgáltatóknál is, de az időpontja még nem ismert. A Nexus egy ideig még biztosan Telenor exkluzív lesz, ahogy a Note is az, bár annak elvileg már lejárt a kizárólagossága, hacsak meg nem hosszabbították a Samsunggal december végéig (mert azért nem hiszem, hogy a T vagy a Voda ne csapott volna le rá).
-
BladePocok
tag
T-mobile-nál várható a Galaxy Nexus ?
-
Én csak azt látom, hogy a Telenor üzletek konganak az ürességtől, a T-Mobile boltok meg tömve vannak. Nagyon éles a kontraszt.
-
Remus389
veterán
alakul...
az lesz a sejtésem, ha kijön az sgs3, ezeket aprópénzért elosztogatják
raktársöprés
anno én az sgs1-emet 30 ezerért vettem közepes előfizuval, de hallottam hogy a független Nexus S-eket is kiszórták 60-ért a tréből(előfizu nélkül)
ezeknek is ez lesz a sorsa, ma még veszett drága, holnap pedig már utánadhajítják csak vidd
a másik az hogy pl a Razor sokkal nem tud többet egy sgs2-nél(leszámítva hogy iszonyat vékony, meg hogy kevlár, ez nem mindenkinek szimpi)
az új Nexus S, az se egy nagy durranás, azt is a végén utánadhajítják majd
majd az sgs3, meg iphone 5 azokra lesz kereslet, ott nem lesz akció
-
Ricardo
titán
A Razr várható valamikor a t-nél?
-
petymeg2033
tag
Azért a Telenor árai mindig lenyűgöznek...
Ennyire nem figyelik a konkurenciát? Vagy a vásárlók ennyire nem figyelik az árakat, hogy képesek akár 10 ezerrel is többet fizetni ugyanazért? -
Depression
veterán
Mindegy, annyira nem drágák.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Hát még a Moto RAZR...
-
callmeakos
veterán
A Galaxy Nexus még mindig nagyon megéri
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erőteljes újdonságokkal erősít a karácsony előtti utolsó napokra a Telenor.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest