- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Tekintve hogy idehaza én még LTE-t se láttam és az ország jó részén nincs is, nem sok vizet zavar, nem is szólva arról hogy esetenként akár külön előfizetés is kell rá jó pénzért, mert miért ne.
Ez egyébként kissé pofátlanság a Samutól, nem azt mondom ne legyen fejlődés de akkor adja ki egyszerre mindet és mindenki vegyen olyat amilyet szeretne, de ez, így, hogy összevissza jön sz@rásig mindenfajta verzió... a végén emiatt fog pofára esni.
-
Dr.Anonymus
addikt
itthon max az s600 s800 különbsége lesz problémás, már aki a benchmarkokat szereti, vagy 4k-s tv-re akar videót kiküldeni a mobiljáról
, mert szerintem egyébként túl sok különbség átlag usereknek nem lesz
-
Dr.Anonymus
addikt
hát állítólag az új s800as procis galaxyS4 miatt megy is a hőbőrgés koreában
még negyedév se telt el és már cserélik a csúcs modellt
tavaly htc fórumokban egyesek odáig mentek hogy a "pofátalan" htc félévente ad ki jobb telefont, és így nem fognak htct venni jövőre hanem majd samsungot ami "legalább egy évig jó"
hát most jól belehúztak a galaxyS4el
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest