Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Lenne értelme a dolognak, de pont a fényképezős része kellene, hogy kiemelkedően jó legyen. Egy fényerőben gyenge optika és egy képzajban hulladék mákszemnyi érzékelő kombinációját még az Android meg a 3G sem fogja használhatóvá tenni.
Pedig én használnám!
Bulikban, kerti partikon, esetleg még munkában is, mert nem hülyeség amit nyújt. Pl. amit fényképezek, az automatikusan tombol fölfelé Dropbox-ba vagy akár VPN-en a céges szerverre. Partizás közben máris mehet FB-ra vagy akárhová a kép. El tudom küldeni a látottakat e-mailben. Föl tudom tölteni a videót azonnal YouTube-ra (vagy Youku-ra of course).
És akkor ott van még a másodlagos vonal, használhatom GPS-nek, netezhetek rajta ha épp szükséges, mehet rajta a Skype, stb.
De ehhez az kellene, hogy atomjó AF legyen benne, f/2.0-2.8 objektív és ISO800-on is legyen még valami a képen színes tortadíszen kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest