- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
válasz
SolymossyBal #77 üzenetére
Ja, meg SD card restriction-nel
(jól meg is szívtam SGS4-en), úgyhogy, egyenlőre én nem kérek ebből... legalábbis addig, amíg a legtöbb fejlesztő nem oldja meg a kártya hozzáférést, ami szerintem még cirka 1-2 hónap. Persze, vannak pozitív példák: Total Commander elsők között oldotta meg ezt a dolgot root nélkül.
-
silentkiller
senior tag
válasz
SolymossyBal #62 üzenetére
Melyik Multi Window Manager-t hazsnálod? Amit találtam az mind root-ot kér, azt pedig nem szeretném.
-
silentkiller
senior tag
válasz
SolymossyBal #59 üzenetére
Tudom, btw írtam, hogy az is nagyon jó dolog. Természetesen a kézírás felismerés a gyári feature.
-
silentkiller
senior tag
válasz
SolymossyBal #57 üzenetére
Jó pofa ez a LectureNotes
viszont nem hittem volna, hogy szinte tökéletes a kézírás felismerése. Nem gondoltam volna, hogy ilyet is beletesznek magyar nyelvre lokalizálva.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
SolymossyBal #53 üzenetére
Első, és nagyon furcsa problémám. Pl olvasni szoktam általam kényelmes fényerőnél. Bedobok egy osztott képernyőt, S NOTE, és feltolja csutkára a fényerőt.
Filmnézésnél ugyanez. MX playert használok, és egyszerűen nem találom, hogy tudnám beállítani. Hiába szórakozok a fényerővel, nem változik semmi. -
SolymossyBal
tag
válasz
SolymossyBal #33 üzenetére
Ugyanakkor amennyire látom az Xposed framework-höz kell root. Ami ugyan már létezik, köszönhetően Chainfire-nek (XDA), de a Knox-os kapcsolót átbillenti egyelőre. Amint olvastam, az egy "vissza-nem-billenthető" kapcsoló (egyelőre), aminek átbillentése garanciavesztéssel jár. Tehát root-unk van, de egyelőre nem tökéletes.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
SolymossyBal #33 üzenetére
Eppen irni akartam, hogy ezt gyarilag tudja nalam a 8.0 de Megnezem ezeket az appokat en is koszi
-
SolymossyBal
tag
válasz
SolymossyBal #32 üzenetére
A válaszok a fenti kérdésekre:
LectureNotes és ezPDF.
Illetve xposed framework segítségével szinte bármilyen app futtatható osztott keep képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest