Új hozzászólás Aktív témák
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
PindurAnna #50 üzenetére
Én most nézem és vennék egyet végre (november óta variálok) és az van, hogy mindenhol 1 év garanciával adják a full dobozos verziót. Ez normális? Nem mindenre két év van?
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
SolymossyBal #33 üzenetére
Eppen irni akartam, hogy ezt gyarilag tudja nalam a 8.0 de Megnezem ezeket az appokat en is koszi
-
spyspyspy
csendes tag
Miután remegő kezekkel várom már, hogy megjelenjen és megvehessem, kínomban átolvastam a hozzászólásokat. Én csak azt tudom, hogy note 8.0-ám van és nagyon állat. Volt mindenféle tabletem, nekem munkához is (!) kell és hát ez egy elég korrekt masina. Az S-pen meg király. Aki itt összevissza beszél az nem ismeri csak sejti. Enyémmel egy baj van: nekem kicsi. Király, hogy befér farzsebbe ha éppen tele a kezem, de a jegyzeteléshez, stb. kicsi már.
Van infója valakinek mikor lehet megvenni?
Esetleg két év garis full dobozos gyári szuper 8.0 kell-e valakinek? gyári tokkal
béke(ja és egyébként az ipad-del nem lehet összehasonlítani, ahogyan a note 3-at sem egy nagy kijelzős apple-lel, más a célközönség. Én nagyon szeretnék válogatni de ha toll kell, akkor kb csak ez van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged