- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csordas11
aktív tag
Videó nem tetszik, telcsi viszont nagyon tetszik.
-
BOBAKILL
őstag
-
Sanraith
aktív tag
Ez lehet hogy jobban tetszene, ha nem rühellném a számot.
-
Chopper90
csendes tag
válasz
Shatter98 #14 üzenetére
pedig a htc-t is reklámozták méghozzá Robert Downey Jr-al, de ott igazán gagyira sikerült a reklámfilm, a trollok meg stb..
. Am szerintem is nagyon fasza lett a One , csak az a baj, hogy a többi új Desire készülékkel meg az áraikkal a saját sírjukat ássák, ebből a One-ból meg nem fognak megélni :/
-
Shatter98
tag
válasz
maximilian4 #11 üzenetére
pl.: szegény htc, a one fantasztikusra sikeredett, de az s4 mellett alig tudott labdába rugni...
-
joey04
titán
nagyon gagyi
-
GeoJoe
senior tag
keressétek a Galaxy11 kampányt, az a nagyszabású
pl Messi menekül de persze labdával cselezi ki üldözőit
-
maximilian4
addikt
A samsung mindig is adott a reklámokra és ez most sincs másképp. Felkapott sztár, felkapott zene, felkapott telefon. Ebből rossz nem sülhet ki. Egyébként meg lehet szidni a reklámot... a többi nagy gyártó igazán példát vehetne a samsungtól. Köztudott tény hogy az eladásokat nagymértékben befolyásolja a marketing, szóval az a gyártó aki nem él a lehetőséggel (ami egyébként mindenki számára adott), az bizony csak magára vethet. Azoknak akik meg a telefont szidják meg azt tanácsolom, hogy próbálják ki.
-
bostone
addikt
Legszivesebben elrohannék Ramses-ért.
-
Dr. X
aktív tag
Szerintem meg messze a legszebb Samsung okostelefon ami valaha készült.
-
BOBAKILL
őstag
Nem tudom mi köze az aláírásomnak ehhez, ha neked tetszik nézzed. Én csak véleményeztem. Mellőzd a személyeskedést, azt se tudod mit beszélsz. Én se vonok le semmit következtetést az aláírásodból. De a hozzászólásod elég primitív volt. Vegyél vissza.
-
BOBAKILL
őstag
Ez a videó egyszerűen borzalmas.
-
Ezmegmieze?!
-
Crafter32
őstag
VW EOS reklámnak jobban elment volna. Szegény telefon nagyon randa.
-
noname12
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb híresség szerepel a Samsung egyik reklámfilmjében.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch4
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest