- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
A 3. turnus után rendesen mehet a kaja-pia, igaz?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Valkiryes
csendes tag
Vasarlasi lehetoseg lesz?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Apika: Ne haragudj, téged vádollak szöveg értelmezési gondokkal, erre én nem tudok gondolkodni. Sorry.
fi:zi'k: Igen!
Valkiryes: Nem, a Samsung hazai központjának munkatársai lesznek jelen, de ők ugye közvetlenül nem árulnak készülékeket.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #54 üzenetére
Pohár sört? Nem semmi, csak keményen!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
nagyúr
válasz callmeakos #54 üzenetére
Én csak képletesen értettem a piát.
-
callmeakos
veterán
Nem akarom szegényt leitatni mert ha esetleg nem sikerül neki, véletlenül se tudja rám kenni
De azért nem adjuk egy szinten alul
Meg aztán haza is kell menni valahogy
Mondjuk ez nekem no problem, gyalog 10 perc a homeland(#57) fi:zi'k
Félreértettem sry.
De nálam a pia az pia, és nem holmi lepkelötty (ahogyan azt egyik jóbarátom mondja)[ Szerkesztve ]
All→M8
-
BDave
őstag
-
nagyúr
válasz callmeakos #58 üzenetére
Gondoltam ha a kajával szerepel együtt, akkor nem félreérthető. Tévedtem.
pluszegy a lepkelöttynek
[ Szerkesztve ]
-
police1991
csendes tag
Halihó mobilarénások! későn vettem észre a találkozót esetleg még beleférnék ?
-
BDave
őstag
válasz police1991 #61 üzenetére
-
Apika
Közösségépítő
Látom azért még bőven maradt hely mindegyik turnusra. Legalább szellősen leszünk...
(#53) Bocha:
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Egy kérdés:
Miután vége van a Samsung prezentációjának (szép szó), azután telónyomkodás, és ha nem tart ki 1 óráig, akkor az 1 óra letelte előtt le lehet lépni?*Hajrá Loki!* i15+
-
kemdom
tag
Deváromdeváromdeváromdeváromdevárom.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
Jakotom
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt mégse tudok elmenni a találkozóra pedig, nagyon el szerettem volna... :-S Kérem az arra jogos személyt, törölje a regisztrációmat, mert én már nem tudtam! Nem szeretném elvenni más elől a helyet, még akkor se ha sok szabad van!
Azonban örülnék, ha később felkerülne egy videó a Samsungos szakértő előadásáról és a feltett kérdésekről + a rájuk adott válaszokról egy rövid beszámoló! Szerintem ezzel nem csak én vagyok így egyedül!Köszönöm
-
bordi10
senior tag
Teremfoci helyett S3-at tapizunk, ugye Bog?
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
buktagt540
senior tag
Ha csak negyed annyira lesz jó mint a Veletech,már megérte elmenni!Már várom!
[ Szerkesztve ]
-
k20ah22a
csendes tag
Sziasztok!
Srácok neharagudjatok de nemtudok megjelenni (csomag01 és k20ah22a,Én és a párom) sajnos valami miatt szétverte a dugattyúk a szelepeket.Még egyszer elnézést!Dream Team Hungary!
-
MPeter87
őstag
Üdv!
Ne haragudjatok, de mégsem tudok menni, úgy alakult, hogy nem kellett visszamennem ma pestre, viszont nem tudom hogyan kell törölni magam a listáról, nem találtam ilyen opciót! 19:00-20:00 ezzel a felhasználónévvel
Ha lesz még ilyen lehetőség és arra járok, akkor elmennék! -
Arthuro_Adam
őstag
Sajnos munka miatt nem fogok odaérni. Jó szórakozást mindenkinek!
-
bgunne
tag
Sziasztok!
Jönne még egy fő velem, de már le van zárva a regisztráció. A 3. előadásra 61 fő regisztrált, így még a lista szerint beférne. Jöhet ő is úgy, hogy már nincs rajta a listán (mert nem sikerült már jelentkeznie)? -
szezso15
addikt
Közérdekű infó! A 4-6-os villamos perpill nem megy, buszok járnak helyette, viszont a Margit hídon dugó van, úgyhogy én inkább átgyaloglok a Budai oldalról.
*Hajrá Loki!* i15+
-
Surfym@n
senior tag
4-6 vili továbbra sem jár, javaslom helyette a 2-es metró + 2-es villamos kombót!
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
babosmiki
addikt
Érdemes volt elmenni, köszi mobilaréna, köszi Srácok!
Szervezés, 5 pont
Készülék, 5 pont[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
buktagt540
senior tag
Nagyon jó volt,örülök,hogy ott lehettem!Az előadás érdekes volt(habár nem sok új információval szolgált),a szervezés,kaja,pia is rendben volt,illetve jó sok készüléket hoztak,ennek örültem nagyon.Csak az idő volt kevés,jobb lett volna az utolsó turnusba menni és utána maradni
Köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én is köszönöm,hogy ott lehettem,barátnőm is élvezte(habár elmondása szerint kb a felét értette az elhangzottaknak) és én is,jó volt a kaja és a pia (a pogit külön megdícsérem,nemtudom ki csinálta. )
Köszönöm,hogy telefont is foghattam,jó volt látni,hogy mindenki mindenkinek adott,segített,megbeszélték,stb.Még 1x köszi,közvetlenebb élmény volt a Veletechnél és legalább olyan jó.
-
szezso15
addikt
Nagy köszönet nektek, nagyon zsír volt! A kaja, pia stb. is király volt, köszönet még egyszer! A telónak is respect, végre saját tapasztalatból beszélhetek róla.
*Hajrá Loki!* i15+
-
kemdom
tag
NAGYON jó volt a rendezvény, a társaság (főleg a bagósok kint, veletek beszélgettem a legtöbbet és legjobban. ), a telefon, mint vártam, elképesztően gyors, bár az első a kezemben hülyült meg, kikapcsolt, és még Kind se, se a Samus előadó se tudta bekapcsolni+nekem még nagy kezemmel is használhatatlan méret. Örültem, hogy ott lehettem. 1. turnus rulez! A hely jó, csak nekem, mint "vidékinek" szokatlanul drága. (A 220-50 Ft-os korsó árak mellet. )
Hajrá, még ilyeneket!"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
Wave86
tag
Nagyon jó volt, köszönöm! A társaság is szuper volt, és volt elég idő a tapizásra. A 3. turnusban voltam, és negyed 10-ig engedték a telefonokat tapogatni. Dicséret érte!
-
pobacsi
csendes tag
Szerintem is király volt. Képek, beszámoló várható?
-
domerator
veterán
Köszönet a Samsungnak és az Arénának (meg mindenkinek, akinek része volt a szervezésben), igen jól sikerült kis találkozó volt!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
CLAWz
tag
Köszi a programot, a telefon és a hosztesz lány annyira lekötött, hogy ez a pogi téma teljesen új nekem, étlen-szomjan nyomkodtam a készüléket 40 percig!
Tetszik a SGSIII, akárki akármit mond. Szép és minőségi érzést ad, a kütyüfaktora pedig lvl 9000+!
Konyhapénzt megcsapolom
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
Sabi74
csendes tag
Köszönöm a ''simogatásra'' a lehetőséget, szuper volt a rendezvény! Engem a teló meg a mártogatós pogi kötött le, úgyhogy lemaradtam a hosztesz lányról! Miért volt?
Őt is megsimogattam volna. Amúgy a teló tényleg szuper, kár hogy szappantartó.
Minden esetre az SGS2-m törlesztése után jöhetnek az SGS3 részletei!
Kérünk képeket, beszámolót, még rendezvényeket, sokat! Üdv.(A szemközti lemezbolt se rossz, mindjárt beszereztem egy-két ritkaságot is. )
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Koszonom a lehetoseget es a rendezveny leszervezeset!
A pogacsa veszett finom volt, a szervezes profi.
A keszulek pedig nagy, de rettenetesen csuszos. 2m magas vagyok nincs kis kezem, a keszulek is kezelhetonek (kicsit problemasan, de kezelhetonek) tunt, de az hogy ahogy kezbe vettem majdnem repult is ki... nem kellett volna.
A keszulekben levo demo videoban meg a hatter szineinel savokban lehetett latni az atmenetet... hogy ez a kijelzo vagy a video hiabaja, nemtom de azert ez gaz volt
Amugy jo kis cucc ez, csak az a franya anyaghasznalat...Azert elnezest kerek, hogy elore en pofaztam Bochanak, hogy nemelyek orakon keresztul kepesek fogdosni a keszuleket, aztan amikor elsokent megkaptam nem tudtam elengedni (igazabol nem mertem) meg masnak odaadni Bochahoz kivinni meg foleg nem nehogy leejtsem vagy lopassal gyanusitsanak
-
Apika
Közösségépítő
Nagyon jól éreztük magunkat a bemutatón! Remek volt a szervezés! Finom volt a pizzás pogi, és az italok. A második turnusban voltam a feleségemmel, amelyikre 36-an regisztráltak. Kényelmesen elfértünk. Szerintem 70 fővel már zsúfolt lett volna a helyiség... Köszönjük a lehetőséget! Ha lesz legközelebb hasonló rendezvény, szintén ott szeretnénk lenni.
-
FeRkE
őstag
Képek itt: alul
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs