Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Képek itt: alul
-
Apika
addikt
Nagyon jól éreztük magunkat a bemutatón! Remek volt a szervezés! Finom volt a pizzás pogi, és az italok. A második turnusban voltam a feleségemmel, amelyikre 36-an regisztráltak. Kényelmesen elfértünk. Szerintem 70 fővel már zsúfolt lett volna a helyiség... Köszönjük a lehetőséget! Ha lesz legközelebb hasonló rendezvény, szintén ott szeretnénk lenni.
-
ThorsHUN
őstag
Koszonom a lehetoseget es a rendezveny leszervezeset!
A pogacsa veszett finom volt, a szervezes profi.
A keszulek pedig nagy, de rettenetesen csuszos. 2m magas vagyok nincs kis kezem, a keszulek is kezelhetonek (kicsit problemasan, de kezelhetonek) tunt, de az hogy ahogy kezbe vettem majdnem repult is ki... nem kellett volna.
A keszulekben levo demo videoban meg a hatter szineinel savokban lehetett latni az atmenetet... hogy ez a kijelzo vagy a video hiabaja, nemtom de azert ez gaz volt
Amugy jo kis cucc ez, csak az a franya anyaghasznalat...Azert elnezest kerek, hogy elore en pofaztam Bochanak, hogy nemelyek orakon keresztul kepesek fogdosni a keszuleket, aztan amikor elsokent megkaptam nem tudtam elengedni (igazabol nem mertem) meg masnak odaadni Bochahoz kivinni meg foleg nem nehogy leejtsem vagy lopassal gyanusitsanak
-
Sabi74
csendes tag
Köszönöm a ''simogatásra'' a lehetőséget, szuper volt a rendezvény! Engem a teló meg a mártogatós pogi kötött le, úgyhogy lemaradtam a hosztesz lányról! Miért volt?
Őt is megsimogattam volna. Amúgy a teló tényleg szuper, kár hogy szappantartó.
Minden esetre az SGS2-m törlesztése után jöhetnek az SGS3 részletei!
Kérünk képeket, beszámolót, még rendezvényeket, sokat! Üdv.(A szemközti lemezbolt se rossz, mindjárt beszereztem egy-két ritkaságot is. )
[ Szerkesztve ]
-
CLAWz
tag
Köszi a programot, a telefon és a hosztesz lány annyira lekötött, hogy ez a pogi téma teljesen új nekem, étlen-szomjan nyomkodtam a készüléket 40 percig!
Tetszik a SGSIII, akárki akármit mond. Szép és minőségi érzést ad, a kütyüfaktora pedig lvl 9000+!
Konyhapénzt megcsapolom
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
domerator
veterán
Köszönet a Samsungnak és az Arénának (meg mindenkinek, akinek része volt a szervezésben), igen jól sikerült kis találkozó volt!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
pobacsi
csendes tag
Szerintem is király volt. Képek, beszámoló várható?
-
Wave86
tag
Nagyon jó volt, köszönöm! A társaság is szuper volt, és volt elég idő a tapizásra. A 3. turnusban voltam, és negyed 10-ig engedték a telefonokat tapogatni. Dicséret érte!
-
kemdom
tag
NAGYON jó volt a rendezvény, a társaság (főleg a bagósok kint, veletek beszélgettem a legtöbbet és legjobban. ), a telefon, mint vártam, elképesztően gyors, bár az első a kezemben hülyült meg, kikapcsolt, és még Kind se, se a Samus előadó se tudta bekapcsolni+nekem még nagy kezemmel is használhatatlan méret. Örültem, hogy ott lehettem. 1. turnus rulez! A hely jó, csak nekem, mint "vidékinek" szokatlanul drága. (A 220-50 Ft-os korsó árak mellet. )
Hajrá, még ilyeneket!"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
szezso15
addikt
Nagy köszönet nektek, nagyon zsír volt! A kaja, pia stb. is király volt, köszönet még egyszer! A telónak is respect, végre saját tapasztalatból beszélhetek róla.
*Hajrá Loki!* i15+
-
őstag
Én is köszönöm,hogy ott lehettem,barátnőm is élvezte(habár elmondása szerint kb a felét értette az elhangzottaknak) és én is,jó volt a kaja és a pia (a pogit külön megdícsérem,nemtudom ki csinálta. )
Köszönöm,hogy telefont is foghattam,jó volt látni,hogy mindenki mindenkinek adott,segített,megbeszélték,stb.Még 1x köszi,közvetlenebb élmény volt a Veletechnél és legalább olyan jó.
-
buktagt540
senior tag
Nagyon jó volt,örülök,hogy ott lehettem!Az előadás érdekes volt(habár nem sok új információval szolgált),a szervezés,kaja,pia is rendben volt,illetve jó sok készüléket hoztak,ennek örültem nagyon.Csak az idő volt kevés,jobb lett volna az utolsó turnusba menni és utána maradni
Köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Érdemes volt elmenni, köszi mobilaréna, köszi Srácok!
Szervezés, 5 pont
Készülék, 5 pont[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Surfym@n
senior tag
4-6 vili továbbra sem jár, javaslom helyette a 2-es metró + 2-es villamos kombót!
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
szezso15
addikt
Közérdekű infó! A 4-6-os villamos perpill nem megy, buszok járnak helyette, viszont a Margit hídon dugó van, úgyhogy én inkább átgyaloglok a Budai oldalról.
*Hajrá Loki!* i15+
-
bgunne
tag
Sziasztok!
Jönne még egy fő velem, de már le van zárva a regisztráció. A 3. előadásra 61 fő regisztrált, így még a lista szerint beférne. Jöhet ő is úgy, hogy már nincs rajta a listán (mert nem sikerült már jelentkeznie)? -
Arthuro_Adam
őstag
Sajnos munka miatt nem fogok odaérni. Jó szórakozást mindenkinek!
-
MPeter87
őstag
Üdv!
Ne haragudjatok, de mégsem tudok menni, úgy alakult, hogy nem kellett visszamennem ma pestre, viszont nem tudom hogyan kell törölni magam a listáról, nem találtam ilyen opciót! 19:00-20:00 ezzel a felhasználónévvel
Ha lesz még ilyen lehetőség és arra járok, akkor elmennék! -
k20ah22a
csendes tag
Sziasztok!
Srácok neharagudjatok de nemtudok megjelenni (csomag01 és k20ah22a,Én és a párom) sajnos valami miatt szétverte a dugattyúk a szelepeket.Még egyszer elnézést!Dream Team Hungary!
-
buktagt540
senior tag
Ha csak negyed annyira lesz jó mint a Veletech,már megérte elmenni!Már várom!
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Teremfoci helyett S3-at tapizunk, ugye Bog?
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Jakotom
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt mégse tudok elmenni a találkozóra pedig, nagyon el szerettem volna... :-S Kérem az arra jogos személyt, törölje a regisztrációmat, mert én már nem tudtam! Nem szeretném elvenni más elől a helyet, még akkor se ha sok szabad van!
Azonban örülnék, ha később felkerülne egy videó a Samsungos szakértő előadásáról és a feltett kérdésekről + a rájuk adott válaszokról egy rövid beszámoló! Szerintem ezzel nem csak én vagyok így egyedül!Köszönöm
-
kemdom
tag
Deváromdeváromdeváromdeváromdevárom.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
szezso15
addikt
Egy kérdés:
Miután vége van a Samsung prezentációjának (szép szó), azután telónyomkodás, és ha nem tart ki 1 óráig, akkor az 1 óra letelte előtt le lehet lépni?*Hajrá Loki!* i15+
-
Apika
addikt
Látom azért még bőven maradt hely mindegyik turnusra. Legalább szellősen leszünk...
(#53) Bocha:
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
válasz police1991 #61 üzenetére
-
police1991
csendes tag
Halihó mobilarénások! későn vettem észre a találkozót esetleg még beleférnék ?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz callmeakos #58 üzenetére
Gondoltam ha a kajával szerepel együtt, akkor nem félreérthető. Tévedtem.
pluszegy a lepkelöttynek
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
BDave
őstag
-
callmeakos
veterán
Nem akarom szegényt leitatni mert ha esetleg nem sikerül neki, véletlenül se tudja rám kenni
De azért nem adjuk egy szinten alul
Meg aztán haza is kell menni valahogy
Mondjuk ez nekem no problem, gyalog 10 perc a homeland(#57) fi:zi'k
Félreértettem sry.
De nálam a pia az pia, és nem holmi lepkelötty (ahogyan azt egyik jóbarátom mondja)[ Szerkesztve ]
All→M8
-
nagyúr
válasz callmeakos #54 üzenetére
Én csak képletesen értettem a piát.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #54 üzenetére
Pohár sört? Nem semmi, csak keményen!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Apika: Ne haragudj, téged vádollak szöveg értelmezési gondokkal, erre én nem tudok gondolkodni. Sorry.
fi:zi'k: Igen!
Valkiryes: Nem, a Samsung hazai központjának munkatársai lesznek jelen, de ők ugye közvetlenül nem árulnak készülékeket.
-
Valkiryes
csendes tag
Vasarlasi lehetoseg lesz?
-
nagyúr
A 3. turnus után rendesen mehet a kaja-pia, igaz?
-
buktagt540
senior tag
Sokan nyomtak a Jövök! gombra,de regisztrálni már nem mernek annyian ahogy elnézem..
-
Apika
addikt
Én is regisztráltam magamat. A feleségem is jönne. Őt ezért most külön kell a PH-ra regisztrálnom, hogy a rendezvényre is regisztrálhassam? Mert a saját regisztrációmra nem engedte másodikként...
-
kemdom
tag
Hát... Mi kollégisták vagyunk, úh. a piát megoldjuk mi magunknak. Ha mást nem, keresünk egy kisboltot.
Nálunk ez sosem volt probléma. Persze egy sör nem esett volna rosszul, de ha így, hát így.Hupsz, nem neked ment.
Amúgy valaki 1. turnusba jön Vác környékéről?
[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
BDave
őstag
Nagyon várom, tetszik az ötlet, már írom is fel a kérdéseket!
Jön valaki a 2. turnusba Óbudáról?
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Elrángatom majd egyik haveromat is, ő is nagy mobilguru. Azt hiszem ő is regelve van a fórumon. Az egész után meg eliszogatunk
All→M8
-
Sn[4k3]
senior tag
A gyakorlat viszont szinte mindig mást mond. De ott szerintem ügyelni fognak erre, bár simán elhangozhat egy "Jenö, hozz mán nekem os egyet!" mondat.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
agabe
addikt
koszonjuk!
regisztracio megtortent, van meg boven hely mindegyik idopontra.[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Ott leszek!
Bocha: 18-on alul kiadnak sört?
*Hajrá Loki!* i15+
-
kemdom
tag
Kiváncsi leszek, vajon hány 10 percünkbe fog kerülni, hogy amortizáljunk legalább 1 készüléket. Ha más nem, memóriahiányra panaszkodást kiváltani belőle.
-
XP NINJA
őstag
mobile meeting-en is ez volt. amikor regisztrálni kellett csak magunkat láttuk
-
SifiKrisz
csendes tag
Nem szeretem a Samsung-okat, de erre a monstrumra kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Úgy utálom, hogy már nem vagyok pesti Lemaradok erröl is, mint a Veletech 2012-röl...
Sebaj majd mikor egyetemre járokaz lehet Bécs lesz.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
DroppaB
csendes tag
Én 13-adik vagyok az elsőben
Amúgy kb mennyi idő lesz a beengedés? mint a Veletechen???[ Szerkesztve ]
tsaabeka.com, Xperia S
-
Sabi74
csendes tag
Munka után, család előtt jó kis "muri" lesz, remélem időben oda is érek!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Tulajdonképpen baj, de így hétvégén nem volt időnk jobb regisztrációs modult összeütni. Azt látni fogja mindenki, hogy belefért-e a turnusba, vagy sem, meg majd kommunikálunk mindent. Hogy mindenki első a saját listáján, az részletkérdés. Én pl. a nagylistán is első vagyok.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Elvileg most már az egyes turnusokra jelentkezők száma is látszik.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Chosen
addikt
A teljes listán csak nick-ek fognak szerepelni ugye? Név+Email publikussá tétele nem a legjobb adatvédelmi szempontból. (jelenleg minden látszik)mod: látom csak a reg számot írja ki, így rendben.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jelentkeztünk barátnőmmel,külön külön felhasználóval,de nem írja ki a listát. Mindketten elsők vagyunk a 17 órási turnusban,és a másikunk nevét nem írja ki.
Ez nem baj? -
HoaryFox
őstag
lehet át kell tennem a csütörtöki melómat szerdára
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
capulet75
addikt
Akkor most a 18 alattiaknak, elötte kell berugniuk?
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
fabicska
tag
válasz szentespeter #12 üzenetére
Én annak tudtam be, hogy hamar regisztráltam a legkorábbi időpontra!
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
Catcan
csendes tag
Jaja, nalunk se latszik,hogy melyik csoportban hanyan vannak. A barati tarsasagbol harman regisztraltunk es mindharman csak magunkat latjuk ugyan azon az idoponton. Es mindharmunknak csak 1 regisztralt tagot ir, ugye sajat magunkat, a tobbi idopontra pedig nullat ir. Mi neztunk el valamit vagy mindenkinel ez van?
-
FeRkE
őstag
Azt hol lehet látni, melyik csoportban hányan vannak? Így csak vakon tudtam vmelyikre regelni.
-
fabicska
tag
Jaj, fene kicsúsztam a szerkesztési időből.
Bocha! A klubkártyákról mit lehet tudni, a(z utolsó) Veletech!-en volt róla szó, azóta csend van azzal kapcsolatban.
Nem szeretném ilyenekkel ott húzni az időt.[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
Eddig se hagytam ki egy ilyen rendezvényt, ezt se fogom!
Ha mobilarénások rendezik, az biztos hogy jó lesz!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz SkyLine3000 #2 üzenetére
Telók. Szerintem lesz vagy egy tucat.
-
SkyLine3000
addikt
Szerencsétlen bemutató teló. 40 perc alatt ki fogják végezni.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ha valami nem tiszta a regisztrációval kapcsolatban, nyugodtan lehet kérdezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest