- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
skifekete
senior tag
Tegnap úgy döntöttem, nekiállok feltelepíteni az JB-t. Megvolt a rootolás, leteszteltem egy tűzfal appal és a superuserrel, minden rendben volt. Azt gondoltam, mostmár semmi sem állhat közém, és a JB közé, sajnos tévedtem, tégla lett belőle. A probléma akkor keletkezett, amikor már töltöttem át odinnal a rendszert, ekkor egy gyászos kiírás keretében közölte velem, hogy biza itt "error" van. Ekkor már éreztem a vesztem
Semmi baj, Samsungéknál kedvesek voltak, 2 óra után ismét "feléledt", de a 2 hetes készülékem 2 éves garanciájának búcsút mondtam
Feltettem magamnak egy kérdést, hogy megérte? Igen, mindenképpen, mert ha tegnap nem tettem volna meg, megcsináltam volna ma, vagy holnap... Esetleg ha van valakinek hiba ötlete, ossza meg velem, mert nagyon kíváncsi vagyok hogy mit rontottam el
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged