- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerrrrr
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kártyafüggetlen telefonra felrakni a legfrissebb jelly beant. tudna ehhez nekem valaki dobni egy kipróbált linket? Valamint az a kérdés, hogy ha a fent leírtak alapján rakom fel az általatok linkelt romot i9070XXLK2-re... mindenféle előző frissítés nélkül. adódhat e valami probléma? pl, a régebben említett téglázás stb?
Minden választ előre is köszönök! -
MezeiPocok
csendes tag
-
berry82
csendes tag
Köszi, de azt a linkelt fórum 1.hsz-t elolvastam és felfogtam!
Lehet nem voltam egyértelmű, megpróbálom átfogalmazni a kérdést!
Tegyük fel, hogy majd egyszer kijön a JB frissítés a kártyafüggetlen telefonokra.
Az volt leírva itt feljebb, hogy a szolgáltatói változatok még késni fognak a hivataloshoz képest 1-2 hónapot is lehet.
A kérdésem még mindig az, hogy ha tételezzük fel, hogy kijön a kártyafüggetlen telefonokra a hivatalos magyar JB, akkor a Kies fel fogja ajánlani a frissítést elvile (ez volt leírva a linkelt fórumod 1.hsz-ban).
De ha T-mobilos vagy, akkor a Kies nem fogja felajánlani a frissítést, mert még a szolgáltatói változatok nem jelentek meg.
De ha függetlenítem a telefont, akkor már a Kies fel fogja ajánlani? -
berry82
csendes tag
Köszönöm a választ, nem ez volt a kérdésem!
Egyébként ez a topic indító blogban volt: "A frissítés a kártyafüggetlen telefonokra érhető el, remélhetőleg hamarosan megérkezik a szolgáltatói példányokra."
Akkor ez most kamu?
Változatlanul a kérdésem, ha kártyafüggetlen a telefonom, akkor frissíteni fogja a Kies? -
Szelley
senior tag
A gsm boltosokat Te is csak addig érdekeled, amíg ki nem fizeted a telefont és ad rá egy mondvacsinált garanciát. Onnantól kezdve téged nem ismer, nem látott soha, nem tudja ki vagy és kész
Akármi van a telefonoddal nem fogja benyelni a garanciából adódó károkat helyetted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged