- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerrrrr
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kártyafüggetlen telefonra felrakni a legfrissebb jelly beant. tudna ehhez nekem valaki dobni egy kipróbált linket? Valamint az a kérdés, hogy ha a fent leírtak alapján rakom fel az általatok linkelt romot i9070XXLK2-re... mindenféle előző frissítés nélkül. adódhat e valami probléma? pl, a régebben említett téglázás stb?
Minden választ előre is köszönök! -
MezeiPocok
csendes tag
-
berry82
csendes tag
Köszi, de azt a linkelt fórum 1.hsz-t elolvastam és felfogtam!
Lehet nem voltam egyértelmű, megpróbálom átfogalmazni a kérdést!
Tegyük fel, hogy majd egyszer kijön a JB frissítés a kártyafüggetlen telefonokra.
Az volt leírva itt feljebb, hogy a szolgáltatói változatok még késni fognak a hivataloshoz képest 1-2 hónapot is lehet.
A kérdésem még mindig az, hogy ha tételezzük fel, hogy kijön a kártyafüggetlen telefonokra a hivatalos magyar JB, akkor a Kies fel fogja ajánlani a frissítést elvile (ez volt leírva a linkelt fórumod 1.hsz-ban).
De ha T-mobilos vagy, akkor a Kies nem fogja felajánlani a frissítést, mert még a szolgáltatói változatok nem jelentek meg.
De ha függetlenítem a telefont, akkor már a Kies fel fogja ajánlani? -
berry82
csendes tag
Köszönöm a választ, nem ez volt a kérdésem!
Egyébként ez a topic indító blogban volt: "A frissítés a kártyafüggetlen telefonokra érhető el, remélhetőleg hamarosan megérkezik a szolgáltatói példányokra."
Akkor ez most kamu?
Változatlanul a kérdésem, ha kártyafüggetlen a telefonom, akkor frissíteni fogja a Kies? -
Szelley
senior tag
A gsm boltosokat Te is csak addig érdekeled, amíg ki nem fizeted a telefont és ad rá egy mondvacsinált garanciát. Onnantól kezdve téged nem ismer, nem látott soha, nem tudja ki vagy és kész
Akármi van a telefonoddal nem fogja benyelni a garanciából adódó károkat helyetted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest