Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madizoltan

csendes tag

Azóta használom a Jelly Bean frissítést mióta megjelent, aztán frissítettem az újabb Jelly-re is, tehát használtam mindkét orosz romot (I9070XXLPY, és I9070XXLPZ) T-Mobile-os készülékkel. Csináltam factory resetet is, ahogy írták hogy ajánlott.

DE egyszerűen nem vagyok megelégedve.

A gond az, hogy akad a telefon, tehát amikor pl több program fut a háttérben, ki szeretnék lépni egyikből a vissza gombbal, akkor beakad valahol, és sokkal később reagál mint kellene, több 10 másodperceket kell várni mire kilép. A videóknál van a legnagyobb probléma, MX Playert használok és akad, míg 2.3.6. Gingerbreaddel nem akadt 720p-s videó sem. A Youtube szintén akad, a hang nem akad meg, de a kép igen (ez is hibamentes volt Gingerrel). Youtubenál nem egyszer úgy le is fagy, hogy megáll a kép, a hang tovább hallható, és tényleg 2 perc kell neki mire reagál a vissza gombra, hogy kilépjen.

Másnak is vannak ilyen problémái? Megoldható valahogy ez? Nagyon zavar. Azt vártam a Jelly Bean-től, hogy kevesebb hardvert igényel, kevesebb memóriát foglal, ellenben ez jobban akad, mint a régi 2.3.6.Gingerbread.

Új hozzászólás Aktív témák