- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Google Pixel topik
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Teljesen jól hangzik, köszönöm a választ.
Bár a frissülés részt nem értem. Lényegében a marketen be lesz jelölve, mintha megvettem volna onnan, vagy mi? És akkor a marketen keresztül lesz a frissítés is, gondolom.
Mindegy, lényeg, hogy kapom, a többi már csak érdekesség szinten érdekel
-
opr
nagyúr
Fasza, viszont akkor gondolom az apk-t kapom meg, és külső forrából telepítem. Ezesetben mi a helyzet az esetleges update-ekkel? Ugyanúgy megkapom őket, vagy gameloft.com-ról apk-ként szedem azokat is, vagy csak simán lemaradok róluk?
Mindenesetre jól hangzik, a DHD-n pedig nemhiszem, hogy bármilyen jelenlegi játék futtatásával gondom lesz
-
rep3at
őstag
Véleményem szerint ehhez azért kellenének hardveres gombok, érintőn kissé nehézkes lehet irányítani.
-
opr
nagyúr
Van valami megoldás, hogy ezt beszerezze valaki, akinek
a) nem samsung-ja van
b) nincs fizetős market-je
c) nem akarja root-olni a telefont, hogy legyen fizetős market-je?Torrent meg stb annyira nem érdekel, csak ha tényleg nincs más út, amennyiért ezeket a programokat adni szokták, masszív pofátlanságnak érzem, hogy ne fizessek érte, pláne ha már ugye Androidos telóra volt pénz, stb. szal értitek
Köszönöm -
rudymester
senior tag
Nekem ez új, szóval az én állam most majdnem leesett. Jó a grafika és ha ilyen fizatós progik vannak androidra, akkor jöhetne már az a fizetős marketléc.
-
Zirowe
nagyúr
Ennek már időközben kijött a második része is..
-
VD
őstag
Csak azt nem értem, hogy mi értelme ennek a Galaxy Store-nak, ha tavalyi játékokkal van feltöltve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged