Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Teljesen jól hangzik, köszönöm a választ.
Bár a frissülés részt nem értem. Lényegében a marketen be lesz jelölve, mintha megvettem volna onnan, vagy mi? És akkor a marketen keresztül lesz a frissítés is, gondolom.
Mindegy, lényeg, hogy kapom, a többi már csak érdekesség szinten érdekel
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Fasza, viszont akkor gondolom az apk-t kapom meg, és külső forrából telepítem. Ezesetben mi a helyzet az esetleges update-ekkel? Ugyanúgy megkapom őket, vagy gameloft.com-ról apk-ként szedem azokat is, vagy csak simán lemaradok róluk?
Mindenesetre jól hangzik, a DHD-n pedig nemhiszem, hogy bármilyen jelenlegi játék futtatásával gondom lesz
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
rep3at
őstag
Véleményem szerint ehhez azért kellenének hardveres gombok, érintőn kissé nehézkes lehet irányítani.
Forward thinking. كرر
-
opr
nagyúr
Van valami megoldás, hogy ezt beszerezze valaki, akinek
a) nem samsung-ja van
b) nincs fizetős market-je
c) nem akarja root-olni a telefont, hogy legyen fizetős market-je?Torrent meg stb annyira nem érdekel, csak ha tényleg nincs más út, amennyiért ezeket a programokat adni szokták, masszív pofátlanságnak érzem, hogy ne fizessek érte, pláne ha már ugye Androidos telóra volt pénz, stb. szal értitek
Köszönöm"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
rudymester
senior tag
Nekem ez új, szóval az én állam most majdnem leesett. Jó a grafika és ha ilyen fizatós progik vannak androidra, akkor jöhetne már az a fizetős marketléc.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Zirowe
nagyúr
Ennek már időközben kijött a második része is..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
VD
őstag
Csak azt nem értem, hogy mi értelme ennek a Galaxy Store-nak, ha tavalyi játékokkal van feltöltve?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest