Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha lesz rajta külső kijelző.... Vagy kívűl lesz a kijelző... Na az....
4-6 colos telefon, de ki tudod nyitni nagyobbra. Összecsukva az eleje rendes telefon, a hátulja meg viselkedhet hasonlóan mint a Yotaphone 2.
Tetszene... -
Clever0
senior tag
A hajtás környezetében a kijelző nincs alátámasztva. Ha éppen oda akarsz koppintani, vagy húzni, az nem fog olyan jól működni, mint a szilárd részeken.
-
Eléggé sérülékenynek tűnik a koncepció.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
guriga1234 #21 üzenetére
Meglátjuk, lehet meglepnek majd a gyártók.
-
guriga1234
addikt
Nem vagyok gondolatolvasó. Ha kijelzőt írtál volna, akkor szóvá sem teszem.
Tipikus rossz példa volt, mint annak idején minden okostelefont ájfonnak, minden MP3 lejátszót ájpodnak mondta a nagy átlag nagytudású. A képernyőt meg már nem is mondom, mert az a CRT-nél volt.PS: még a főszerkesztő úr is korábban a telefon hangszóróját hangfalnak nevezte, de volt egyéb fronton keveredés a fül- és fejhallgató között is...
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
guriga1234 #8 üzenetére
Tudom hogy Amoled, lcd alatt képernyőt értettem.
-
xedos
addikt
A zsanérszerkezetben lemaradtak - szerintem a Lenovo Yoga 3-ban már ilyen van!
Amúgy én is várom. Kívűl legyen egy 4"-os kijelző telefonálni + pár információra. Ha meg szétnyitom, akkor meg lesz egy kisebb tablet. -
guriga1234
addikt
Annak idején a(z állítólagos) Holdraszállásnál az űrhajósok speciális, ha jól emlékszem 7 rétegű szkafandert viseltek, aminek a legkülső rétege egy speciális műanyag volt, aminek 1 millió hajtogatást ki kellett bírnia anélkül, hogy károsodott volna. Ez nem tegnap volt, azóta is biztosan fejlődött a technika, tehát a hajtogatással elvileg nem szabadna belátható időn belül maradandó károsodást szenvednie.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
guriga1234 #19 üzenetére
Ezt még el is fogadnám, de a tartósság és a terhelhetőség még mindig probléma.
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem még sokáig kell várni erre, mert bár csinálnak egy ideje rugalmasABB kijelzőt és akkut, de hajlíthatót tudtommal nem. És akkor még nem is beszéltünk a többi belső komponensről, amik merevek, meg arról, hogy ha meg is csinálják egyszer, akkor mennyire lesz tartós a termék a sok hajtogatás miatt. Ja, meg nem fog-e össze-vissza nyekleni-nyaklani a készülékház, ha ki van hajtva nagyobb méretűre..?
Szóval szerintem ezek a készülékek még mindig nagyon elméleti elképzelések.
-
Bodoo
tag
én már évek óta várom ezt a "ha akarom telefon, ha akarom tablet" megoldást. sokat vonatozok, ami közben sokat játszok, filmezek, sorozatozok, de tabletem nincs, és nem is akarok. de ha lenne ilyen szétnyitható eszköz mint a régi communicator telók, arra vevő lennék.
-
Mr.Silkó
veterán
Elhiszem, hogy vannak munkaterületek, ahol hasznos tulajdonság lesz a hajtogathatóság, de én nem vennék magamnak saját használatra ruganyos anyagú/kijelzőjű telefont a jövőben (sem).
-
KonZumo
tag
Csak en erzem ugy h ez inkabb ugy lenne hasznos tabfone?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ha beválik és tartós lesz, nem lesz ez rossz! Összecsukva a 6"-os tepsi el fog férni megint bármilyen zsebben, telefonként egy pici külső kijelzőn lehet látni / fogadni a hívást, ha meg netezhetnékünk támad, akkor az asztalon kinyitva elfér.
-
Fejvadi
nagyúr
Érdekes fejlesztés. Mennyire lesz ez ellenálló a sok hajtogatással szemben.
-
Nem látom én sem a sok értelmét...
-
bwin88
csendes tag
válasz
Balint1408 #9 üzenetére
furcsa,mivel ez a technológia még erősen kiforratlan..
-
Balint1408
aktív tag
Érdekes vagy inkább furcsa?
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem tudom örüljek e ennek.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Seangaijin #5 üzenetére
Epp ez a kihivas benne, pont ezt kene a mernokoknek most megoldani....
-
Zen7
tag
Kell, mint egy falat kenyér...smh
-
Stimpy001
aktív tag
Szerintem nagyon is hasznos ujitas, remelem mihamarabb letezo termek lesz belole.
Gondoljatok csak bele, egy 6 vagy akar 7 inches kijelzo nem feltetlenul kell majd hogy batar keszulekhazzal parosuljon...johet! -
Seangaijin
senior tag
Nah akkor most 5 évig ez lesz a sláger. Mindenki átáll az origamira.
#1 Mutatott be már tán az LG vmi feltekerhető OLED vagy valami ilyesmi kijelzőt plusz elkezdték már ezt megint csak az LG a G Flex szériával, monitorok meg TV-k is kaphatók már hajlított kijelzővel. Sztem a technológia már adott az összecsukáshoz, kérdés mikor akarják bevetni. Szvsz nagyon újat gurítani nem lehet a mai telefonokkal. Pár éve a panelek felbontásának és méretének növelése volt a cél majd most jön a hajtogatás.
-
iNfAntRy
senior tag
Csak engem emlékeztet néhány kép egy szülési szituációra, ahol a nő szétnyitja a lábait a szüléshez?
Egyébként még mindig nem tudom elképzelni ezt a technológiát, nagyon távoli számomra. Fura elképzelni hogy összehajtok egy lcdt és a zsebembe teszem. Ujitás gyanánt had menjen, meg le a kalappal előttük, de várjuk meg mennyire lesz hasznos vagy mennyire terjed el. Remélem nem lesz irányadó és nem ez lesz a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábbiaknál sokkal konkrétabb formatervezési minták árulkodnak a Samsung összecsukható képernyős eszközeinek lehetséges felépítéséről.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest