- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Csak szerintem bazinagy kapufa, hogy lockscreen feloldása nélkül is indítható a fényképező? Pl. az ember elhagyja a telefont, valaki indít róla egy fényképezőt és hopp már ugorhat is a galériába, hogy meglesse a szupertitkos fényképeket a házidínómról. Ezen azért érdemes lett volna elgondolkozni kicsit.
-
halkow
őstag
válasz
bulikavagyok #1 üzenetére
én is láttam már
-
Szakiii
addikt
Nagyon rendben lesz ez a teló, hiába kevés az újítás kiforrottabb lett, ennyiből jó hogy nem találnak ki nagy változtatásokat hiába szidja bárki is ezért őket s3 at váltotta egy javított verzió az s4 és msot s4et a javított verzió
s5, nem pedig kezdik elejéről az egészet.
-
Remiel
őstag
ha tudnak prémium anyagokból épített, szép letisztult formával rendelkező okosórát csinálni, akkor telefont miért nem?
bár a gear2 - n lévő home gombot lehet kicsit diszkrétebbre terveztem volna
-
kolosanyi
veterán
Először azt gondoltam, hű de frankó, aztán rájöttem, hogy csak a profi marketing mondatja ezt velem. A funkciók nagy része eddig is megvalósítható volt, csak telepíteni kellett a megfelelő alkalmazást. Ok, ez gyári, cserébe tele van szórva olyan dolgokkal, amik marhára nem kellenek az átlag felhasználónak, meg úgy egyáltalán nem sok embernek, feleslegesen pazarolják art erőforrásokat.
-
ONEFREE
aktív tag
Nagyon átgondoltnak tűnik a videóról a telefon..Tetszik!!
-
Nem túl friss videók!
Egyébként a Gear 2 nagyon bejön, szerintem be is szerzek egyet áprilisban. A Gear Fit viszont hatalmas kérdőjel nekem. Nem értem, hogy tudnám normálisan használni a nélkül, hogy ki kelljen "csavarni" a karomat?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged