Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Csak szerintem bazinagy kapufa, hogy lockscreen feloldása nélkül is indítható a fényképező? Pl. az ember elhagyja a telefont, valaki indít róla egy fényképezőt és hopp már ugorhat is a galériába, hogy meglesse a szupertitkos fényképeket a házidínómról. Ezen azért érdemes lett volna elgondolkozni kicsit.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
halkow
őstag
-
Szakiii
addikt
Nagyon rendben lesz ez a teló, hiába kevés az újítás kiforrottabb lett, ennyiből jó hogy nem találnak ki nagy változtatásokat hiába szidja bárki is ezért őket s3 at váltotta egy javított verzió az s4 és msot s4et a javított verzió s5, nem pedig kezdik elejéről az egészet.
-
Remiel
őstag
ha tudnak prémium anyagokból épített, szép letisztult formával rendelkező okosórát csinálni, akkor telefont miért nem?
bár a gear2 - n lévő home gombot lehet kicsit diszkrétebbre terveztem volna
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
kolosanyi
veterán
Először azt gondoltam, hű de frankó, aztán rájöttem, hogy csak a profi marketing mondatja ezt velem. A funkciók nagy része eddig is megvalósítható volt, csak telepíteni kellett a megfelelő alkalmazást. Ok, ez gyári, cserébe tele van szórva olyan dolgokkal, amik marhára nem kellenek az átlag felhasználónak, meg úgy egyáltalán nem sok embernek, feleslegesen pazarolják art erőforrásokat.
-
ONEFREE
aktív tag
Nagyon átgondoltnak tűnik a videóról a telefon..Tetszik!!
-
nagyúr
Nem túl friss videók!
Egyébként a Gear 2 nagyon bejön, szerintem be is szerzek egyet áprilisban. A Gear Fit viszont hatalmas kérdőjel nekem. Nem értem, hogy tudnám normálisan használni a nélkül, hogy ki kelljen "csavarni" a karomat?![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest