Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Csak szerintem bazinagy kapufa, hogy lockscreen feloldása nélkül is indítható a fényképező? Pl. az ember elhagyja a telefont, valaki indít róla egy fényképezőt és hopp már ugorhat is a galériába, hogy meglesse a szupertitkos fényképeket a házidínómról. Ezen azért érdemes lett volna elgondolkozni kicsit.
-
halkow
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
én is láttam már
-
Szakiii
addikt
Nagyon rendben lesz ez a teló, hiába kevés az újítás kiforrottabb lett, ennyiből jó hogy nem találnak ki nagy változtatásokat hiába szidja bárki is ezért őket s3 at váltotta egy javított verzió az s4 és msot s4et a javított verzió
s5, nem pedig kezdik elejéről az egészet. -
Remiel
őstag
ha tudnak prémium anyagokból épített, szép letisztult formával rendelkező okosórát csinálni, akkor telefont miért nem?
bár a gear2 - n lévő home gombot lehet kicsit diszkrétebbre terveztem volna
-
kolosanyi
veterán
Először azt gondoltam, hű de frankó, aztán rájöttem, hogy csak a profi marketing mondatja ezt velem. A funkciók nagy része eddig is megvalósítható volt, csak telepíteni kellett a megfelelő alkalmazást. Ok, ez gyári, cserébe tele van szórva olyan dolgokkal, amik marhára nem kellenek az átlag felhasználónak, meg úgy egyáltalán nem sok embernek, feleslegesen pazarolják art erőforrásokat.
-
ONEFREE
aktív tag
Nagyon átgondoltnak tűnik a videóról a telefon..Tetszik!!
-
bulikavagyok
nagyúr
Nem túl friss videók!

Egyébként a Gear 2 nagyon bejön, szerintem be is szerzek egyet áprilisban. A Gear Fit viszont hatalmas kérdőjel nekem. Nem értem, hogy tudnám normálisan használni a nélkül, hogy ki kelljen "csavarni" a karomat?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
s5, nem pedig kezdik elejéről az egészet.