Új hozzászólás Aktív témák
-
magamura78
újonc
válasz
dobobazsy #11 üzenetére
Olyat is rendeltem note3 hoz,azt a megoldást azért nem ajánlom,mert közvetlen az akkura van ráhelyezve az indukciós töltőlap így közvetlen melegíti az akkut.
A gyári cover azért vastagabb mert akku alatti résznél van egy hűtést segítő acél lapka ami az akku alá van kivezetve.
Mindemellett a lapka is megemeli a vékony hátlapot,pedig ultra slim,érzésre olyan mint ha púpos lenne az akku a készülékben. -
darkarthur
senior tag
Én is gondoltam már rá, de félek a megvastagodástól. Ez készülék így jó, ahogy van.
Amúgy elvileg kapni a gyári hátlap alá behelyezhető QI kiegészítőt, amitől nem lesz vastagabb.
Gondolom ez esetben azért erősen meg kell nézni mit vesz az ember, mert nem egy garancia, a harmadik féltől származó ilyesfajta kiegészítők használata. -
-
-
kimista
aktív tag
változó, a töltő"adapter"-től függ, én úgy tudom hogy elég rossz a hatásfoka, azaz pl egy 1 amperes töltőből olyan 0.5 ampert ad le.. tehát mintha pc usbről töltenéd.. csigalassú.
De lehet h már fejlődtek, és van 2 amperes hatékonyságú töltő is.. persze olyan méretben és olyan árban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged