Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Hát, sztem egyet értünk, h nem értünk egyet! Te 2 külön dologról beszélsz..Attól mert az antennacsík megtöri a fémet, az attól még egyetlen, nem megbontható, nem szétszedhető készülékház marad..Maximum széttörni, szétfeszíteni tudnád (mondjuk azt sem könnyen)..Ellenben az S7, Note 7 nincs egy darabban, ennyi, ott ragasztóval ILLESZTIK össze a hátlapot, a kerettel..Részemről ennyi!
-
h4h01
senior tag
Integrale: Igazad van! Szerintem is sok esetben hülyén használják ezt a szót..Nem tudom miért..
Unibody azt jelenti, hogy kijelzőt leszámítva (az nagyrészt mindegyikben cserélhető) a készülékház egy darabból van szvsz..A Note 7-nél ott a Hátlap, meg ott a "Keret" része, amin a bekapcs, hangerő gombok vannak..Ez 2 darab..A HTC 10-nél van egy készülékház, és pont! Iphone 6-nál szintén egy darabból van a készülékház..
Amúgy szerintem keverik a speckó szerszám nélkül nem szétszedhető, és a unibody szavakat vagy nemtom mi ennek az oka
Mind1 én így látom azt cső..Számomra se a Note 7, se az S7 nem unibody..
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest