Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
S7 hátulja ragasztott, ráadásul egy jól összerakott telefon, jó anyagokból, és nem mondtam a Samsungról, hogy recseg, még csak nem is gondoltam rá.

Arra utaltam, ami egyébként biztos le is esett neked, hogy általánosságban az ilyen egy darabból álló telefonok, jobban összerakottak, mint a többől, de házilagosan nem szétszedhető társaik, ugyanis arra kérdeztél rá, hogy jelent-e nekem pluszt.
-
Integrale
veterán
Szó sem volt arról, hogy prémiumabb-e vagy sem, számomra összerakottabb érzést kelt, és nem alaptalanul, lásd 930, G2, stb stb, csak, hogy kettőt említsek amivel dolgom volt, és az itt elhangzottak szerint unibody (nem egyik sem az), és gagyi a recsegő, nyöszörgő, üreges hátoldal.
Szóval számomra plusz, de alapvetően nem erről volt szó, hanem arról, hogy helytelenül használják a kifejezést.
Az IP68 pedig inkább akarás kérdése, mintsem építésmódé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest