- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
S7 hátulja ragasztott, ráadásul egy jól összerakott telefon, jó anyagokból, és nem mondtam a Samsungról, hogy recseg, még csak nem is gondoltam rá.
Arra utaltam, ami egyébként biztos le is esett neked, hogy általánosságban az ilyen egy darabból álló telefonok, jobban összerakottak, mint a többől, de házilagosan nem szétszedhető társaik, ugyanis arra kérdeztél rá, hogy jelent-e nekem pluszt.
-
Integrale
veterán
Szó sem volt arról, hogy prémiumabb-e vagy sem, számomra összerakottabb érzést kelt, és nem alaptalanul, lásd 930, G2, stb stb, csak, hogy kettőt említsek amivel dolgom volt, és az itt elhangzottak szerint unibody (nem egyik sem az), és gagyi a recsegő, nyöszörgő, üreges hátoldal.
Szóval számomra plusz, de alapvetően nem erről volt szó, hanem arról, hogy helytelenül használják a kifejezést.
Az IP68 pedig inkább akarás kérdése, mintsem építésmódé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest