- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
S7 hátulja ragasztott, ráadásul egy jól összerakott telefon, jó anyagokból, és nem mondtam a Samsungról, hogy recseg, még csak nem is gondoltam rá.
Arra utaltam, ami egyébként biztos le is esett neked, hogy általánosságban az ilyen egy darabból álló telefonok, jobban összerakottak, mint a többől, de házilagosan nem szétszedhető társaik, ugyanis arra kérdeztél rá, hogy jelent-e nekem pluszt.
-
Integrale
veterán
Szó sem volt arról, hogy prémiumabb-e vagy sem, számomra összerakottabb érzést kelt, és nem alaptalanul, lásd 930, G2, stb stb, csak, hogy kettőt említsek amivel dolgom volt, és az itt elhangzottak szerint unibody (nem egyik sem az), és gagyi a recsegő, nyöszörgő, üreges hátoldal.
Szóval számomra plusz, de alapvetően nem erről volt szó, hanem arról, hogy helytelenül használják a kifejezést.
Az IP68 pedig inkább akarás kérdése, mintsem építésmódé. -
Integrale
veterán
Szerintem hagyd, en mar elengedtem.
Annyiban igazuk van, hogy ha nagyon szigoruan vesszuk a szo jelenteset, akkor kb egy kavics lehetne csak unibody, de ehhez legkozelebb azok a keszulekek allnak, amiknek egy anyagbol all, illetve van marva a haza, mint az i5/5c/6, Lumia 800, 920 , HTC M8,9,10. Ahol egy darab anyag a telefon "kasznija", es abba van beillesztve az alaplap es a kepernyo.
Az aminek leveheto a hatlapja, de az akksi nem eltavolithato, meg a kozelebe sincs ennek.
Szoval van unibody, es kevesbe az, a Note 7 az utobbi.
Az meg igazabol teljesen irrelevans, hogy hogy ertelmezik azt, ami le van irva. -
Integrale
veterán
Ha le tudja szedni a hatlapot (ami raadasul uveg), akkor mitol unibody? Tudtommal azt az epitesi modot nevezik igy, amikor egy anyagbol es darabbol all a telefon jelentos resze, mint az iPhoneok, bizonyos HTC-k stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged