Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
S7 hátulja ragasztott, ráadásul egy jól összerakott telefon, jó anyagokból, és nem mondtam a Samsungról, hogy recseg, még csak nem is gondoltam rá.

Arra utaltam, ami egyébként biztos le is esett neked, hogy általánosságban az ilyen egy darabból álló telefonok, jobban összerakottak, mint a többől, de házilagosan nem szétszedhető társaik, ugyanis arra kérdeztél rá, hogy jelent-e nekem pluszt.
-
Integrale
veterán
Szó sem volt arról, hogy prémiumabb-e vagy sem, számomra összerakottabb érzést kelt, és nem alaptalanul, lásd 930, G2, stb stb, csak, hogy kettőt említsek amivel dolgom volt, és az itt elhangzottak szerint unibody (nem egyik sem az), és gagyi a recsegő, nyöszörgő, üreges hátoldal.
Szóval számomra plusz, de alapvetően nem erről volt szó, hanem arról, hogy helytelenül használják a kifejezést.
Az IP68 pedig inkább akarás kérdése, mintsem építésmódé. -
Integrale
veterán
Szerintem hagyd, en mar elengedtem.
Annyiban igazuk van, hogy ha nagyon szigoruan vesszuk a szo jelenteset, akkor kb egy kavics lehetne csak unibody, de ehhez legkozelebb azok a keszulekek allnak, amiknek egy anyagbol all, illetve van marva a haza, mint az i5/5c/6, Lumia 800, 920 , HTC M8,9,10. Ahol egy darab anyag a telefon "kasznija", es abba van beillesztve az alaplap es a kepernyo.
Az aminek leveheto a hatlapja, de az akksi nem eltavolithato, meg a kozelebe sincs ennek.
Szoval van unibody, es kevesbe az, a Note 7 az utobbi.
Az meg igazabol teljesen irrelevans, hogy hogy ertelmezik azt, ami le van irva. -
Integrale
veterán
Ha le tudja szedni a hatlapot (ami raadasul uveg), akkor mitol unibody? Tudtommal azt az epitesi modot nevezik igy, amikor egy anyagbol es darabbol all a telefon jelentos resze, mint az iPhoneok, bizonyos HTC-k stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest