- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz -Skylake- #24 üzenetére
Mert nem a technológiához igazítják a dizájnt, hanem ahhoz, ami az embereknek tetszik és amivel jobban el lehet adni a telefont. Akinek pedig fekete kell az üzemidő miatt, mert fél a beégéstől, vagy mert az jobban tetszik neki, az feltesz egy másik témát és kész.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Mondjuk azt nehezen ertem, hogy ha az s7 szeria AMOLED, akkor miert feher gyakorlatilag a komplett UI.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Kasya
nagyúr
válasz Sustagyurma #21 üzenetére
A betat.
-
Kasya
nagyúr
válasz Sustagyurma #19 üzenetére
Csak honapok kerdese
-
Sustagyurma
csendes tag
G935F re függetlenre elérhető az ujj 7.0 feltettem hát azert aki azt mondja nincs különbség az hülyeséget mond! Sokal letisztultabb átláthatobb es azert sok az ujjítas is benne! Sztem érdemes lefrisíteni, gondolom most majd tolják ki a hibajavítasokat es még jobb lesz!
-
-
törölt tag
Ez nagyon jó hír! A BPJ1-gyel írtam, hogy maximálisan meg vagyok elégedve, de tényleg mindig lehet mit fejleszteni. Reszeljék csak, aztán meglátom majd én is, hogy milyen lett.
(Érdekes, hogy a környezetemben év elején mindenki magyarázta, hogy így meg úgy "be fog lassulni" az S7, aztán valahogy egyre jobban hasít.)
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz #72042496 #14 üzenetére
En mindig mindent elmentek felhoben is.Kb 20 perc alatt fentvolt. De persze megertelek. Egyebkent nagyon jo teljesitmenyben , akkuidoben stb , egyedul a lehuzhato menu ikonjai nem tetszenek ill a galeriaban van minimalis mikrolag. De osszessegeben jobb mint az elozo rendszer sebessegben ill az egesz rendszer. Meglepett , rosszabra szamitottam. De tesztelgetem en is most nyuzom erosen eddig ok a dolog.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
600700
senior tag
-
törölt tag
A mostani rendszer nálam teljesen rendben van az S7-en. Jöjjön a Nougat ha jönnie kell, de olyan nagyon nem vagyok besózva az újdonság miatt.
Azért van bennem némi kíváncsiság, és fel is rakom majd, persze, de csak ha/amikor a tapasztalatok szerint is érdemes lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
Samu tulajoknak, akik jelenleg 6.x-et használnak és felső/csúcskategóriás a telefonjuk, sok újdonságot nem fog hozni a 7.x. A 7.x újdonságainak a többsége már 6.x alatt is rendelkezésre áll.
-
laverdadb
tag
Remélem az S6 edge+/Note5 szeria is megkapja a design frissitest.
-
dr.Mura
tag
Itt van előttem egy Nexus 5, amin Cyanogenmod 14 megy, mint a villám. Sajnos a nagy cégek messze nem fektetnek annyi energiát a már eladott termékek támogatásába, mint az új termék értékesítésébe - értem én a pénz miatt, de azért mégsem kellene hatalmas győzelmi jelentéseket kiadni, ha egy flagship terméket supportolnak.
C8H10N4O2
-
veterán
Nagyon várjuk itthon is, hogy root nélkül is kaphassunk nugátot végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest