- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-Skylake-
addikt
Mondjuk azt nehezen ertem, hogy ha az s7 szeria AMOLED, akkor miert feher gyakorlatilag a komplett UI.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sustagyurma #21 üzenetére
A betat.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sustagyurma #19 üzenetére
Csak honapok kerdese
-
Sustagyurma
csendes tag
G935F re függetlenre elérhető az ujj 7.0 feltettem hát azert aki azt mondja nincs különbség az hülyeséget mond! Sokal letisztultabb átláthatobb es azert sok az ujjítas is benne! Sztem érdemes lefrisíteni, gondolom most majd tolják ki a hibajavítasokat es még jobb lesz!
-
törölt tag
Ez nagyon jó hír! A BPJ1-gyel írtam, hogy maximálisan meg vagyok elégedve, de tényleg mindig lehet mit fejleszteni. Reszeljék csak, aztán meglátom majd én is, hogy milyen lett.
(Érdekes, hogy a környezetemben év elején mindenki magyarázta, hogy így meg úgy "be fog lassulni" az S7, aztán valahogy egyre jobban hasít.)
-
600700
senior tag
válasz
#72042496 #14 üzenetére
En mindig mindent elmentek felhoben is.Kb 20 perc alatt fentvolt. De persze megertelek. Egyebkent nagyon jo teljesitmenyben , akkuidoben stb , egyedul a lehuzhato menu ikonjai nem tetszenek ill a galeriaban van minimalis mikrolag. De osszessegeben jobb mint az elozo rendszer sebessegben ill az egesz rendszer. Meglepett , rosszabra szamitottam. De tesztelgetem en is most nyuzom erosen eddig ok a dolog.
-
600700
senior tag
válasz
tittiritti #13 üzenetére
Van igen
-
törölt tag
A mostani rendszer nálam teljesen rendben van az S7-en. Jöjjön a Nougat ha jönnie kell, de olyan nagyon nem vagyok besózva az újdonság miatt.
Azért van bennem némi kíváncsiság, és fel is rakom majd, persze, de csak ha/amikor a tapasztalatok szerint is érdemes lesz majd.
-
guriga1234
addikt
Samu tulajoknak, akik jelenleg 6.x-et használnak és felső/csúcskategóriás a telefonjuk, sok újdonságot nem fog hozni a 7.x. A 7.x újdonságainak a többsége már 6.x alatt is rendelkezésre áll.
-
laverdadb
tag
Remélem az S6 edge+/Note5 szeria is megkapja a design frissitest.
-
dr.Mura
tag
Itt van előttem egy Nexus 5, amin Cyanogenmod 14 megy, mint a villám. Sajnos a nagy cégek messze nem fektetnek annyi energiát a már eladott termékek támogatásába, mint az új termék értékesítésébe - értem én a pénz miatt, de azért mégsem kellene hatalmas győzelmi jelentéseket kiadni, ha egy flagship terméket supportolnak.
-
Nagyon várjuk itthon is, hogy root nélkül is kaphassunk nugátot végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Stormgate teljes kiadása (PC)
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- iPhone topik
- Sorozatok
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest