Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-Skylake-
addikt
Mondjuk azt nehezen ertem, hogy ha az s7 szeria AMOLED, akkor miert feher gyakorlatilag a komplett UI.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sustagyurma #21 üzenetére
A betat.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sustagyurma #19 üzenetére
Csak honapok kerdese
-
Sustagyurma
csendes tag
G935F re függetlenre elérhető az ujj 7.0 feltettem hát azert aki azt mondja nincs különbség az hülyeséget mond! Sokal letisztultabb átláthatobb es azert sok az ujjítas is benne! Sztem érdemes lefrisíteni, gondolom most majd tolják ki a hibajavítasokat es még jobb lesz!
-
törölt tag
Ez nagyon jó hír! A BPJ1-gyel írtam, hogy maximálisan meg vagyok elégedve, de tényleg mindig lehet mit fejleszteni. Reszeljék csak, aztán meglátom majd én is, hogy milyen lett.
(Érdekes, hogy a környezetemben év elején mindenki magyarázta, hogy így meg úgy "be fog lassulni" az S7, aztán valahogy egyre jobban hasít.)
-
600700
senior tag
válasz
#72042496 #14 üzenetére
En mindig mindent elmentek felhoben is.Kb 20 perc alatt fentvolt. De persze megertelek. Egyebkent nagyon jo teljesitmenyben , akkuidoben stb , egyedul a lehuzhato menu ikonjai nem tetszenek ill a galeriaban van minimalis mikrolag. De osszessegeben jobb mint az elozo rendszer sebessegben ill az egesz rendszer. Meglepett , rosszabra szamitottam. De tesztelgetem en is most nyuzom erosen eddig ok a dolog.
-
600700
senior tag
válasz
tittiritti #13 üzenetére
Van igen
-
törölt tag
A mostani rendszer nálam teljesen rendben van az S7-en. Jöjjön a Nougat ha jönnie kell, de olyan nagyon nem vagyok besózva az újdonság miatt.
Azért van bennem némi kíváncsiság, és fel is rakom majd, persze, de csak ha/amikor a tapasztalatok szerint is érdemes lesz majd.
-
guriga1234
addikt
Samu tulajoknak, akik jelenleg 6.x-et használnak és felső/csúcskategóriás a telefonjuk, sok újdonságot nem fog hozni a 7.x. A 7.x újdonságainak a többsége már 6.x alatt is rendelkezésre áll.
-
laverdadb
tag
Remélem az S6 edge+/Note5 szeria is megkapja a design frissitest.
-
dr.Mura
tag
Itt van előttem egy Nexus 5, amin Cyanogenmod 14 megy, mint a villám. Sajnos a nagy cégek messze nem fektetnek annyi energiát a már eladott termékek támogatásába, mint az új termék értékesítésébe - értem én a pénz miatt, de azért mégsem kellene hatalmas győzelmi jelentéseket kiadni, ha egy flagship terméket supportolnak.
-
Nagyon várjuk itthon is, hogy root nélkül is kaphassunk nugátot végre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Először a koreai S7 és S7 edge tulajdonosok készüléke jelzett, utánuk a kísérletező kedvű brit és amerikai felhasználók következtek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest