2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Galaxy blog: Elindult az Android 7.0 béta program

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SamMobile | Frissítve:

Először a koreai S7 és S7 edge tulajdonosok készüléke jelzett, utánuk a kísérletező kedvű brit és amerikai felhasználók következtek.

(Frissítés: új képernyőképeket és galériát mellékeltünk – Bone123). Ahogyan a Samsung ígérte, elindult az android nougatos Galaxy Beta Programme, vagy sokkal magyarosabban a fejlesztés alatt álló, legújabb rendszerverzió publikus tesztelgetése. A részvétel feltétele jelen állás szerint brit, amerikai vagy koreai piacon értékesített, kártyafüggetlen Galaxy S7 vagy S7 edge birtoklása (az olimpiai kiadást leszámítva), jelentkezés a Beta Programme appon keresztül, végül pedig a Samsung jóváhagyása.

Az Android 7.0-n alapuló Grace UI. Kattints a képre a galéria megnyitásához! Az Android 7.0-n alapuló Grace UI. Kattints a képre a galéria megnyitásához!
Az Android 7.0-n alapuló Grace UX. Kattints a képre a galéria megnyitásához! [+]

Első körben Dél-Koreában jeleztek a kiválasztott és szerencsés tulajdonosok készülékei, hogy szedhetik a nougatos verzión alapuló Grace UX-et, míg a brit és az amerikai felhasználók tűkön ülve várták ugyanezt, aztán ők is frissíthettek. Először koreai nyelvű képernyőképeket közöltünk, ezeket most angol nyelvűre frissítjük a SamMobile jóvoltából, és alább is újabb, jobb minőségű mozgókép formájában tekinthető meg ugyanez.

Kapcsolódó hír: a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge is ellátogatott a Wi-Fi.org-ra, hogy beszerezzék a szoftverfrissítés megjelenéshez szükséges minősítéseket, ez is egy újabb jel, hogy heteken belül elindulhat a végleges, hivatalos nougatos update közzététele.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.