- iPhone topik
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Én úgy érzem, hogy ez a fényerő dolog olyan, mintha tűzzel akarnánk a tüzet eloltani: túl világos van kinn, nem baj, még fényesebbre csináljuk a kijelzőt! Mi van az e-papírokkal? Értem én, hogy közel sincsenek azon a szinten sem ahol ma egy legalja telefon kijelzője (színek, képfrissítés, stb...), de emlékszem még az Ericsson T68 kijelzőjére amikor kijött, az sem volt egy eget rengető minőség mai szemmel, de toltak a technológiába pénzt és lám milyen kijelzők vannak manapság. Az e-papírba vagy bármi hasonlóba miért nem fektetnek? Hol van az igazi innováció? Kíváncsi vagyok mennyit menne egy e-papír jellegű kijelzővel egy készülék? Amennyire értem még mindig a kijelző falja meg az aksi nagy részét: már-már érthetetlen felbontásokra van pénz, de arra, hogy energiatakarékos módon legyen megoldva a napsütés alatti használat arra nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest