Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
vááá segítség!
van egy galaxy gio-m ami csak néhány hetes, rootoltam, a kernel root@DELL90 lett.... nem tudom mit jelent de mindegy...
mivel ki nem állhattam a touchwiz-t, próbáltam rom-ot cserélni, úgy hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is az.
a rom manager ugye nem jó hozzá, nem kompatibilis vele. aztán keresgéltem a Device list-ben lévő telefonokat és választottam egy olyat aminek ugyanaz a processzora csak nem a a Turbo változat, azaz 800 helyett 600Mhz-en pörög.
sikerült feltenni a clock...mod recovery nevű mit tudom én mit...(nem tudom a nevét)
és szerettem volna egy backupot csinálni a mostani rom-ról. megadtam a nevét, OK-ra mentem ezzel be is fosott
a kép tök sötét és se ki se be.. aksi kint volt, bent volt, töltőre sem reagál..SEMMI... egyszerűen SEMMI.
olvastam hogy ez lehetséges hogy brick. letöltöttem az "unbrick" fájlokat SD-re feltettem meg minden de Recoverybe sem hajlandó bekapcsolni....
Most mi van? és mi lesz??(ez már a harmadik topic ahova írok, a többinél nem jutottunk eredményre)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alacsonyabb árszegmensbe szánt Android alapú kvartettel bővült a Samsung Galaxy termékcsaládja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest