Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok!
Ma szórakoztam egy kicsit a telefonnomal, ami egy Gio egyébként, és az eredmény az lett hogy holt komolyan sz@rik rám. Nem tudom hogy hívják ezt de a legesleg első Samsung logónál akad fent, és villog... Semmi más... Egyedül Download módban kapcsol be, a többire szarik, ha Samsung logó jön ot villogni kezd.Egyébként dióhéjban annyi történt, hogy leszedtem a CWM Managert hátha működik a stock ROM-on is, mert Cyanogen 7-en alap cucc. És csak annyit nyomtam, hogy Reboot in Recovery... Semmi mást! És puff...
Segítsetek sürgősen meg kéne csinálni... remélem ez nem garesz vesztést jelent...
Egyébként sokat hülyülök Androiddal rajta, Cyanogennel, meg mindenféle firmware-ekkel mint a SimpliGio meg GioPro meg BNC...Megpróbáltam többször is flashelni Odinnal (4.42) de ugyanez van... Lehet hogy maradandó?!
Valami szent gomb-kombó?
Vagy valami mód rá, hogy hogyan flasheljem újra....
Vagy mindenképpen szervíz?
Köszi előre! Légyszi segítsetek!
-
kivulallo
tag
vááá segítség!
van egy galaxy gio-m ami csak néhány hetes, rootoltam, a kernel root@DELL90 lett.... nem tudom mit jelent de mindegy...
mivel ki nem állhattam a touchwiz-t, próbáltam rom-ot cserélni, úgy hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is az.
a rom manager ugye nem jó hozzá, nem kompatibilis vele. aztán keresgéltem a Device list-ben lévő telefonokat és választottam egy olyat aminek ugyanaz a processzora csak nem a a Turbo változat, azaz 800 helyett 600Mhz-en pörög.
sikerült feltenni a clock...mod recovery nevű mit tudom én mit...(nem tudom a nevét)
és szerettem volna egy backupot csinálni a mostani rom-ról. megadtam a nevét, OK-ra mentem ezzel be is fosott
a kép tök sötét és se ki se be.. aksi kint volt, bent volt, töltőre sem reagál..SEMMI... egyszerűen SEMMI.
olvastam hogy ez lehetséges hogy brick. letöltöttem az "unbrick" fájlokat SD-re feltettem meg minden de Recoverybe sem hajlandó bekapcsolni....
Most mi van? és mi lesz??(ez már a harmadik topic ahova írok, a többinél nem jutottunk eredményre)
-
EmThor
addikt
#várja a mérvadó Mobilarena tesztet#
-
EmThor
addikt
-
peron
tag
Galaxy ACE a Telenornál, tegnaptól, árakkal.
Most csinálom az online anyagait -
adwin
tag
Ez a galaxy ace egész jó lett.
-
vante
aktív tag
válasz
tomiii007 #56 üzenetére
Nem értem ezt a "lesz még olcsóbb" is szöveget, ahogy megfigyeltem telóknál, nem nagyon változnak az árak, mindig megmaradnak a kezdőárnál. Nincs olyan, hogy lentebb megy. Maximum kivonják a forgalomból, ha jön egy újabb.
Kivételt képez el alól a használtpiac, bár ott is csak 10-20%-al adják olcsóbban a bolti árhoz képest, és nem árt figyelni milyen állapotban adják (feltéve, ha nem csapnak be).
-
tomiii007
senior tag
most mit vártok kb 1-2 napja kaphato... majd lesz ez még olcsobb 1honap és majd jönnek a szolgaltatoknal is olcsobban , meg majd jön most a sok 2magos telo meg 4gs azok is majd lejjeb nyomjak a többi telo árát
-
EmThor
addikt
Egy youtube vidiben 360€-t emlegettek ami mai árfolyamon pont egy százas, de máshol nem néztem még körbe.
Indiában 330$-nak megfelelő rúpiáért kapni, ami 60-70 ropinak felel meg. Ez egy középkategóriás okostelefon, nem több, én sem értem a prémiumkategória alsó határának megfelelő árat.
-
vante
aktív tag
Kicsit soknak vélem a kezdőárat, 82-88 körül láttam még. Szerintem így eleve bukó, mert nem sok választja el a Galaxy S(1)-től. Ha lenne mondjuk 60-65, már gondolkodóba esnék elég erősen.
Egyébként lehet tudni, hogy kint is ilyen sok az ára, vagy csak itt lett megint ilyen magas?
-
EmThor
addikt
-
tomiii007
senior tag
sztem amig nincs ott asamsung weboldalan is kaphato készülékenél stb addig nem hivatalos
mobile world congressen is ott lesz bejelentve
-
tomiii007
senior tag
lesz ez még olcsobb is... hivatalos megjelenés utan
-
|AP|
veterán
S5830 kártyafüggetlen ár, hivatalos gyári garanciával
És ez még csak kezdő ár, lesz ez kevesebb is.
-
|AP|
veterán
a Mini és az Ace a T-nél is fent van a hamarosan kapható készülékeknél. Voda passz
-
tomiii007
senior tag
ezt honnan tudod?
és vodához?
-
parkr
őstag
jön az Ace a telenorhoz
-
guest666
aktív tag
Van ebben a Galaxy Ace-ban grafikai gyorsító processzor ?
-
S0m30n3
aktív tag
Galaxy Ace teszt. Nekem eléggé tetszik.
Már csak jó áron kéne kiadni, aztán lehet tényleg telefont cserélnék.
-
AS
félisten
ÚJ menü van a Galaxy miniben
linkEz igen érdekes.
-
kisdani94
csendes tag
http://www.samsung.com/galaxyace/main.html
-
BloodyEddie
őstag
válasz
johny dragon #28 üzenetére
Nem azt mondtam hogy a Nokia tökéletes, nekem se tetszenek maradéktalanul az elnevezéseik, főleg nem az utóbbi időben.... Felejtsd el a hsz-em Nokiás részét akkor.
-
Beri78
őstag
szerintem szépek - és ha még az ára is jó lesz, asszonynak kell majd 1
-
plus44
veterán
Képről szépek.
-
roti86
őstag
válasz
johny dragon #28 üzenetére
+1
-
johny dragon
aktív tag
válasz
BloodyEddie #27 üzenetére
Khm, valóban rohadt korrekt kettő (vagy több) telefont árulni X2, X3, C3, C5 néven. Persze, van egy "másik" száma is (C5-03, X3-02, stb.), de ezt a gyártó nem túlzottan marketingeli (értsd: tudod, de nem így jegyzed meg). Na, szerintem EZ nem túl korrekt.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
johny dragon #26 üzenetére
Engem nagyon idegesít. Értem a logikáját, csak nem szeretem. Nekem ebből az jön át, hogy egy kaptafára készítik a telefonjaikat. Pl. Galaxy Ace, és az S is full ugyanúgy néz ki elölről, a nevük is félig ugyanaz... tudom, más kategóriában vannak, de akkor is túl sok a hasonlóság. A Nokiánál van a márkanév (Nokia) a betű (E - üzleti, N - multimédia, X - zene, stb.) és a szám, ami a konkrét típust jelzi, szerintem ez teljesen korrekt. A Samsungnál és az LGnél meg olyan érzésem van a galaxizástól meg az optimusozástól, mintha ugyanolyan lenne az összes telefon.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
BloodyEddie #24 üzenetére
Nemtom, h mi ezzel a baj, sokkal könnyebb átlátni, h mi mivel tartozik egy "családba". Egyébként a Samu jól nyomja, egyszerű "neveket" adnak a készülékeiknek (lista lentebb). Egyébként a samu (az LG-vel ellentétben) csak az Androidos telókat hívja Galaxy-nak, Windows-al az Omnia-széria fut.
Akkor a Samsung Galaxy szériája (AS, ha valamit kihagytam, szólj!):
Galaxy
Galaxy Spica
Galaxy S
Galaxy 3
Galaxy 5
Galaxy Tab
Galaxy 551
Galaxy Ace
Galaxy Gio
Galaxy Fit
Galaxy MiniSzerintem ezek mind-mind egyszerű, könnyen megjegyezhető nevek.
Egyébként ha az Ace-Gio páros jó áron jön ki, lehet, befizetek egyre. -
AS
félisten
ACE, és GIO az jó mert HVGA a kijelző , másik 2 már nem igazán jó....
-
BloodyEddie
őstag
A Samsungnál minden teló Galaxy, az LG-nél meg Optimus? Kiváló...
-
keIdor
titán
Ennyi telefont... egyik sem kene, gaz ez a felbontas ekkora kijelzon. Blade elveri mind... ugy latom Samsung mar a HTC-t is majmolja Apple utan.
-
roti86
őstag
válasz
tomiii007 #12 üzenetére
Itt egy hozzászólás AS fórumtárstól a tegnapi topicban: Link
Itt láthatóak a modellek specifikációi táblázatos formában összefoglalva.
szerk.: A Gio is megfelelne, bár azt nem értem, hogy az 5 megapixeles kamerához hogy jön a QVGA videó.... ez szvsz nevetséges egy WVGA simán dukálna
-
kisdani94
csendes tag
-
goodace
csendes tag
Azért az Ace 320*240 20 fps felbontású videófelvevő képessége nem túl acélos.
A 3,3" kijelzőn a 320*240 felbontás pedig vicc. Az e900-om 2"-on hozza ezt. azon szép. De a több mint kétszeres fizikai méretű kijelzőn sztem gáz.
Kiváncsi leszek az árakra. -
És mennyi RAM van bennük?
-
kisdani94
csendes tag
Felbontása egy az egyben ugyanaz mint a Galaxy 3 nál. Csak itt 3,5 colos a képernyő. Galaxy 3 nál mennyire volt gáz a felbontás? Am a proci elegendő lesz tesztek alapján...
-
tomiii007
senior tag
mi a külünbség az ACE és a GIO között? csak kinézeti vagy van más eltérés is ?
-
Rickazoid
addikt
Én arra lennék kíváncsi, hogy hol kezdődik és hol végződik egy széria manapság. Galaxy a csúcsmodell és Galaxy az alsó-közép- és a középkategória is?
-
sagesz93
addikt
na, és ezzel a régebbi modellek el vannak felejtve, aki froyot akar vegyen újat.
Azért 3,3"-ra 240x320 az elég vad, bár 3,5-re se valami jó a 320x480.(tapasztalom) -
lindermen
senior tag
szerintem már ki kellene nőni a 3" feletti QVGA kijelzőkből, gáz
-
BloodRay
veterán
válasz
tschyllagh #5 üzenetére
Milyen telefon az amin a gyári programoktól 10MB szabad hely marad csak??
-
hemaka
nagyúr
Az ace jól néz ki, de mjd az ára eldönti, hogy milyen vétel...
-
Tutu7030
veterán
Mennyibe kerülhet 1MB memória,hogy ennyire takarékoskodnak vele/rajta?
158MB..160MB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alacsonyabb árszegmensbe szánt Android alapú kvartettel bővült a Samsung Galaxy termékcsaládja.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest