- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
A golyóscsapágyak sem teljesen mentesek ettől a problémától. A golyók felületén is kialakul a kenőanyag film, bár az kétségtelen, hogy szűkebb az a fordulatszám tartomány, ahol kopik a csapágy. Viszont a golyóscsapágyak hangosabbak és drágábbak, ezért nem teljes a sikertörténetük, a ventilátorokban.
-
-
Raucher
tag
..a ventilátorok élettartama is megnő, mert csak fele annyi időt kell menniük..
Ez nem teljesen fedi a valóságot.
A siklócsapágyak (ma folyadékcsapágynak is nevezik) legnagyobb ellensége az elindulás és leállás. Egy adott fordulatszám alatt megszűnik a filmréteg, a persely és a tengely között. Ekkor kopnak az alkatrészek.
Folyamatos üzemben működik a folyadékfilm. Ha nem szennyeződik a kenőanyag és megtartja a viszkozitását, a csapágy lesz a ventilátor legtovább életben maradó részegysége. -
Buster17
addikt
ilyen karim volt oc2 -es változatban. csak én hülye nem csináltam re-instalt és nem voltam megelégedve a teljesítményével.
-
eziskamu
addikt
Szerintem nagy baromság, ez a váltogassuk az épp működő ventit dolog.
A fél óránkénti ki-be kapcsolás inkább strapálja le a ventit, mintha folyamatosan menne. Inkább kellett volna mindkettőn valami viszonylag konstans alacsony fordulatszámot belőni, az kevésbé lenne káros és hangos, legalább is szerintem. -
Igen, nekem is rögtön megakadt rajta a szemem a hirdetések között
Le is csaptam rá gyorsan, mert nem lehet túl gyakori darab. Egyelőre még nem szándékoztam az ennyire új kártyákat beszerezni, de ezt nem lehetett otthagyni
GTX 460-ból meg ez tetszik, ilyet akarok majd szerezni, de ez se lehet túl elterjedt:
-
Kifejezetten szép kártya, bár tudom, hogy a teljesítmény a lényeg, de akkor is szép.
-
-
-
Őőő, ezt én nem nevezném a legjobb megoldásnak, a csapágyaknál a felpörgetés sokszor nagyobb igénybevétel mint a folyamatos járás.
-
-
beefjeez
senior tag
tetszik a kártya, szép
amúgy megkérdezhetem milyen a főgéped?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest