Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Macrodroid
- Netfone
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
inferno88
üzenetére
ha nagyobb távlatban nézed a dolgokat, akkor tűnik fel, hogy annak van rációja, amit erdoke mondott. Ha magában az értintőképernyőn gépelést veszed, az lehet problémás (mondjuk én 5 nap iPad után már elég jól vakongépeltem vele, a bal kisujjammal érintettem a gép oldalát, onnan tudtam, hogy vagyok), de ha tovább mész, hogy nem gépelsz, hanem diktálsz, akkor már lehet elég az értintés és a gesztus. Ugyanez igaz a pointerre is. Ha majd a szemeid mogzása alapján jól látja a gép, hogy hová nézel a kijelzőn (ilyenek már vannak), akkor értelmét veszti az egérrel kurzormozgatás. Vagy vegyük, hogy körbe kell vágni egy képrészletet egérrel. Ha majd meg lehet mondani úgy a gépnek, hogy vágd ki a bokor elől a gyerekemet, és megcsinálja, akkor értelmét veszti az egérrel körbevágás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Shure Podcast mikrofon
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest