- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickenstein
senior tag
Még kicsi koromban volt egy ugyanígy kinéző órám ...csak annak papírszámlapja volt.
Szuper, hogy megjelent ez a telefon, de még az LG okoskarkötőt sem lehet kapni itthon. Nekem inkább arra lenne szükségem. Szép órám van, nem akarom most lecserélni. -
nkmedve
őstag
Nem kell nyomogatni, elég ha az ember csak normálisan használja ertesitésekre, esetleg egy uzenet elolvasására, stb. (amire az okosóra lenne kitalálva elméletileg) Nem is úgy gondoltam hogy játszani fogok rajta egy városnézés során, de gondolom a 36 óra nem is arra vonatkozik
Vezetéknélküli töltő még nagyobb mint egy szimpla kábeles, úgyhogy semmit nem old meg. Kell még mellette legalább 1-2 kábeles töltő is hogy más eszközöket is tölteni lehessen.
"1 napot már kb minden készülék kibír, ha nem azon éled az életed." éppen erre gondoltam, hogy ne egy napot birjon ki, szépen fejlesszenek akkut bele, nem mindenkinek van kedve álladóan töltögetni. Én most állandóan 3 töltőt hurcolászok magam után (telefon+tablet+fényképező), ezek közül általában 2-t használok párhuzamosan esténként. Már ez is sok néha, de ha még egyek kéne vigyek az óra miatt azt már tényleg túl sok lenne (sok helyen nincs is annyi fali csatlakozó). Ha minden készülék birna legalább 2-3 napot akkor nem lenne ilyen gond.
-
Romvr
őstag
Ez csak Fekete-Fehér kijelzős én úgy tudom. A felbontása sem elég (recés betűk) és használat mellett nem bír ki egy hetet. De az irány már jó. A felsorolásomban szereplő kritériumokat is valósítsák meg és szereztek egy vásárlót. Örömmel cserélem utána a Casio-mat egy Pebble-re
-
nkmedve
őstag
Arra gondoltam, hogyha a nap végére minden kütyü lemerül (pl. telefon, tablet, okosóra, stb.) akkor kell oda egy halom kábel és töltő, hogy mindet berakjam telni. Ez pl. egy kirándulás során még lényegesebb lehet, mivel ott kb. az van hogy estére beérek a hotelbe egy hosszú nap után és akkor egyszerre kell berakjak egy halom lemerült kütyüt, hogy reggelre hasznáhatóak legyenek. Nekem ezért lenne fontos, hogy minden elmenjen legalább néhány napig.
-
halkow
őstag
nem fog az kicsit sokkat enni?
-
mumk1
addikt
Ilyen már van.
Úgy hívják hogy Pebble Steel.
Ráadásul igényes acél csomagolásba, ami vízálló is.
Nálam simán elmegy egy hetet és imádom használni. -
Lelki szemeimmel , már látom, mikor az okos órák le fogják váltani, majd az okos telefonokat...
-
daniel909
addikt
kapálóznak a gyártók de egyik s tudja igazán merre. 36 óra üzemidő nevetséges. több kell, jóval több minimum 1 hét. ráadásul olyan hardvert tesznek alá mint egy telefonba. minek? nem ezen fogok játszani.
az a baj h nem jó a felfogás. teljesen feleslegesnek érzek még egy ilyen kütyüt, nincs kiforrva és ilyen értelemben zsákutca is ez az út. nem kellene h okostelefonra hajazzon az egész mert ilyen méretű kijelzőnél ez nevetséges.
egy totál új kategóra kéne ami alapvetően nem a jelenlegi felfogásra épít. (volt egy koncept videó arról, hogy van egy sima óra aminek átlátszó kijelzője van és képes megjeleníteni információt is. nemtudom mi a neve, de az például nagyon tetszett.)külső: ez a négyzet alak ez annyira ósdi. ilyen szempontból a moto 360-at várom, mert az kör alakú lesz, és a bemutató videója alapján nem is lesz rossz. de fenntartásokkal kezelem a moto nagy bejelentéseit, mert nagy feneket tudnak keríteni tök átlagos vagy több sebből vérző dolgoknak mint a xoom tablet például ami nagy ipad killerként volt bejelentve, és csúfosan megbukott.
-
-
Ali G.
senior tag
ez sem fogja megváltani a világot ...
-
blagolf
senior tag
válasz
adamfriday #10 üzenetére
Az iFanboyok már nem cikizhetik az android telefonokat. Legalább is a méretük miatt nem. Pár éve felkerült a netre egy olyan kép amin a Samsung Galaxy S család tagjai voltak. Ugyebár egyre nagyobb a méretük. Hát igen az Apple 3-4 év után jött rá hogy mi kell a népnek, és láss csodát elkezdtek nőni az Iphone-ok is.
-
Elég lett volna oda szerintem egy Snap200-as is, Adreno 302-vel..
Persze , ha jól skálázzák, akkor gond egy szál se
De alapvetően nincs ami ezt táplálja rendesen.
@nkmedve: Te sem tudod mennyi lesz a fogyasztás...
-
nkmedve
őstag
"36 órányi üzemidővel kecsegtető 400 mAh kapacitású akkumulátor jelenléte is biztosra vehető"
Ez valami vicc? Ez még telefonnál is gyenge, óránál egyenesen katasztrófa. És ne jöjjön senki azzal hogy este úgyis be lehet tenni tölteni, lassan egy kábeldzsungelt kell tartsak az ágyam mellett hogy minden eszközt töltögessek (szerencsére minden eszköz amit használok tovább birja ennél a 36 óránál). Ha mondjuk kirándulni megyek ahol még esetleg értelme is lenne egy ilyen kütyünek akkor pedig vihetem magammal a kábeldzsungelt (feltéve ha van egyáltalán áram ott ahova megyek).
Alapvetően nem lenne rossz kütyü, a dizájn is elmegy, de amig nem kezdenek valamit az üzemidővel (eink, takarékosabb proci, stb.) addig ennek semmi jövője nem lesz, és csak néhány fanatikus játékszere marad.
-
Deck
titán
Megjön a kedvem egy okosórához
-
Romvr
őstag
Én órákra inkább matt kijelzős e-ink-et erőltetnem. Bírja sokáig mint a nyü. Nem hiszem hogy fényképeket meg videókat akar rajta a user nézegetni. Főleg hogy a telefon ott a zsebében. Arra legyen jó amire tényleg kellene:
- Mutassa az időt (evidens nem?)
- Legyenek óra funkciói (stopper, visszaszámláló, ébresztés, időzónák)
- Mutassa ki hív a telefonomon
- Érintőképernyős módon utasítva: Némítsa a bejövő hívást, hangosítva vegye fel, megszakítsa
- E-mail / SMS olvasási lehetőség
- Naptárbejegyzések
- Szöveges navigáció (X méter múlva jobbra), vagy térképes (bár e-ink frissítési sebességgel nem az igazi ez tény)
- Időjárás / útinfó
- Csak minden vasárnap kell töltőre tenni (mise előtt)
Így kapásból ezekre lenne szükségem napi szinten. Biztosan jó lenne még pár dolog alkalmanként, de ha lenne egy e-ink óra, jó kijelzővel (nem pixeles, legalább 16 szürke-árnyalatot tud, megfelelő méretben és nem agyament árazással... instant buy lenne
)
-
-
exelsior1
senior tag
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Simán, lágyan lapozgatnék és csak ott lenne mellettem a lapnál, nem feltétlenül látszana, hogy pont az órát nézem, fényerő minimumon, szerintem simán menne, legalábbis olyan tárgynál ahol szöveg van, kis szerencsével rá is tudnék szövegrészletre keresni, persze csak óvatosan, bár szavakat a keresőbe beírni ilyen pici kijelzőn lehet már necces. Mindenképp kipróbálnám, mondjuk elvileg már Galaxy Gear-re is lehet teljes értékű androidot tenni, memória van, a hardver meg nyilván elvisz egy PDF-et, vagy word doksit
-
merkucyo
aktív tag
PDF-et meg tudnak ezek jeleníteni ?
Nem puskázás miatt kérdem -
Danex
addikt
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Vagy egy ügyes programozó ír rá egy puska alkalmazást ami mondjuk kettő gyors döntés hatására elkezd görgetni
-
-
exelsior1
senior tag
Így vizsgaidőszakban nem is lenne rossz. Nem a legnagyobb kijelző, de elég éles, simán ki lehetne róla mindent puskázni, és senkinek sem tűnne fel
-
modd3r
őstag
válasz
Májkülnájt #3 üzenetére
Melyiket kell naponta tölteni?
Az én Gear Fit-tem 4 naponta kerül töltőre, és rohadtul hiányozna a mindennapokban, ha nem lenne a kezemen. -
Straw
senior tag
Ha tényleg szükséges ez a SOC akkor valamit nagyon elrontottak. Ekkora felbontás mellett egy Snapi 200-os is vígan elfut még a mobilos android is, nem igazán értem miért kellett ez. De azért hajrá, meglátjuk mi lesz belőle.
-
Retekegér
MODERÁTOR
36 órányi üzemidővel kecsegtető 400 mAh kapacitású akkumulátor - majd ha óra helyett nap lesz, akkor térjünk vissza rá
Amúgy nem bízták a véletlenre, ilyen SoC ráadásul Adreno 220-al... -
Dr. X
aktív tag
válasz
Májkülnájt #3 üzenetére
2-3 napig bírja a Galaxy Gear, úgyhogy ez is biztos fogja addig. Túl nehéz este töltőre rakni amikor úgy is leveszed?
-
pusszycat
nagyúr
Jó, h nem snapi 805 mire kell ebbe ennyi kraft alig hiszem el.
-
adamfriday
senior tag
válasz
Májkülnájt #3 üzenetére
Biztos voltam benne, hogy valaki már ide is benyögte a "hülyeség az okosóra szöveget". Lassan ez olyan lesz mint az iFanboyok hozzászólásai android témában.
Már várom a G Watch vs. Moto 360 teszteket, valamelyikre benevezek.
-
RiseOfEvil
tag
az az mikor is jelenik meg?
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Májkülnájt #3 üzenetére
Pedig a nicked alapján pont neked való.
-
Snapdragon 400 egy órába? Hmm LGnél nem bízták semmit sem a véletlenre, vagy esetleg olyan optimizáció van rajta hogy ez kell alá?
-
marquuard
veterán
Az eddigi okosórák közül talán ez néz ki a legjobban.
-
Májkülnájt
tag
Szükség van erre? Kezdődik a hordjunk naponta töltésigényes órát? Ritka nagy hülyeségnek tartom. Én azt szeretem a normál mechanikus órámban hogy mindig számíthatok rá... Pontos évekig töltés és plusz odafigyelés nélkül....
-
Fr0z3n
őstag
Erősebb mint egy jópár telefon. Lehet majd Angry Birdsözni rajta
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az utolsó részlet is a helyére került a dél-koreai gyártó Android Wear referencia karórájával kapcsolatban.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest